Home KESIHATAN Miss V Perfume Mollys Beauty Bantu Pulihkan Luka Selepas Bersalin

Miss V Perfume Mollys Beauty Bantu Pulihkan Luka Selepas Bersalin

29
0
SHARE

Miss V Perfume Mollys Beauty Bantu Pulihkan Luka Selepas Bersalin

Hari ni hari ke 23 berpantang dan Alhamdulillah luka jahitan bawah Amni tak ada rasa sakit dah.Jadi hari ni Amni nak share macam mana nak sembuhkan luka jahitan bawah dengan mudah dan cepat.Masa bersalin haritu Amni dapat 2nd degree tear.Jadi banyak kena jahit.Sabar jela.Hehe.Tak pela tu pengorbanan nak lahirkan Adira.Sakit pun telan je.

Ok,hari pertama lepas balik dari hospital,rasa ngilu sangat.Seriau tak yah cakap la.Haha.Banyak kot kena jahit.Tapi lepas Amni google banyak kali cara nak sembuhkan luka jahitan bersalin dengan cepat,Amni terjumpa tips untuk sembuhkan luke bersalin dengan cepat dan mudah menggunakan Miss V Perfume Molly Dolly.

cara sembuhkan luka jahitan bersalin dengan cepat

Miss V Perfume Molly Dolly Sembuhkan Luka Bersalin Dengan Cepat

Mula-mula macam was-was nak beli.Tapi lepas baca senarai kegunaan Miss V Perfume ni,salah satunya boleh sembuhkan luka selepas bersalin ,hurm memang tak tunggu lama lah.Terus order.Dah main sakit bawah ni,cuba je segala mak nenek cara yang ada sebab nak sembuh cepat punya pasal.Nanti kalau korang dah bersalin,korang mesti macam Amni.Cuba segala cara mak nenek yang ada.

cara sembuhkan luka jahitan bersalin dengan cepat

Amni share sikit dengan korang ye senarai kegunaan dan kelebihan Miss V Perfume Mollys Beauty ye.

✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Mencerahkan bahagian celah peha yg gelap
Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak
✅Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi

Miss V Perfume Mollys Beauty lagi best sebab korang tak perlu nak bukak botol bagai.Spray je terus ke Miss V atau ke pad dan panties.Kalau korang nak tahu,Miss V Perfume Mollys Beauty ni merupakan spray Miss V No.1 di Malaysia taw.Mollys Beauty merupakan jenama yang pertama sekali keluarkan benda alah ni.Plus Amni seorang yang malas nak renyah,memang suka habis la.Spray je ke pad dan panties lepas mandi.Senang giler.

Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari.

Cara guna Miss V Perfume ni pun sangat mudah dan praktikal bagi Amni.Selepas cuci bahagian Miss V, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan Miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.Lagi best boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) dan pad untuk menghalang bau.

Kandungan Bahan:
Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt, Lactoserum (agen pemutih ) Pengawet, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.

Miss V Perfume Mollys Beauty ni diperbuat dari bahan-bahan organik.Memang tak ada chemical.Jadi sebab tu Amni berani beli.Bau dia wangi.Wangi strawberry.Berangin je rasa lepas pakai.Terus hilang mindset rasa sakit bahagian bawah tu.Satu botol ni 120ml,boleh tahan sehingga 5 bulan macam tu.Sebotol hanya RM75 sahaja (SM) dan RM80 (SS).Jimat dan murah sangat-sangat bagi Amni.

Berapa Lama Nampak Kesan?

Amni pakai start hari ke 5 sebab baru sempat beli lepas balik dari hospital.Start hari ke 5 tu Amni pakai tiap kali lepas buang air atau mandi.Pendek kata tiap kali tukar panties atau pad,memang Amni sembur Miss V spray ni.Alhamdulillah hari ke 8 macam tu,rasa sakit dan bengkak plus ngilu tu dah hilang.Memang dah boleh jalan macam biasa la tapi berkepit lagi sebab jahitan belum jatuh lagi.Tapi memang Miss V Perfume ni membantu Amni sangat-sangat.Sebabnya kalau bahagian bawah tu sakit,memang satu keje haram tak boleh nak buat.Nak duduk 90 degree pun sakit bontot dan Miss V tu.Pakai Miss V Perfume ni salah satu asbab la dalam menyembuhkan luka jahitan bawah tu.Gatal-gatal pun tak ada dah.

Tapi dalam masa yang sama,kena banyakkan minum air masak jugak dan buah sunkist.Lagi efektif membantu luka jahitan bawah cepat sembuh.Amni memang tak tinggal semua tu masa pantang ni.

Harga Miss V Perfume Dan Cara Beli

Miss V Perfume botol besar – Sebotol RM75 (Semenanjung) dan RM80 (SS)
120ml satu botol boleh tahan sehingga 5 bulan

Miss V Set Travel (Miss V Perfume+Feminine Wash) -RM50 (Semenanjung) dan RM55 (SS)
Satu botol 30ml boleh tahan sebulan lebih.

Miss V Perfume New Flavour-RM55 (Semenanjung) dan RM60 (SS) 
Satu botol 60ml.FREE Feminine Wash 10ml.

Korang boleh order dengan nombor ni +60145121425 atau Klik je Wassap Link ni (KLIK) .

InsyaAllah guna Miss V Perfume ni membantu luka bersalin sembuh dengan baik dan cepat.Usaha dan cuba.

Korang yang nak cuba tu,jangan was-was ye.Amni dah bagi testimoni Amni sendiri dah.Takkan tak percaya lagi.Hehe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here