MAKANAN

Tempahan Kek Sedap Di Kuala Terengganu

Oct 22, 2016

Tempahan Kek Sedap Di Kuala Terengganu

Sebut pasal kek,semua orang pasti suka.Tak kisah la hatta kek pisang sekalipun.Kan?Tapi cara nak buat kek tak semudah yang disangka.Ingat kalau ikut resepi 100% pun belum tentu kek tu menjadi taw.Seni dan kelebihan memasak ni perlu dicungkil.Tapi ada masanya.Hehehe.

Pendek kata kalau malas nak buat kek,tempah je terus.Tak mahal mana pun.Lagi senang kerja.Order dan terus sampai depan pintu.Ada satu akak ni,dia buat kek.Bagi Amni dah lama mungkin dia berkecimpung dalam dunia bakeri ni.

Ainaz Mutiara Cake Berhantu!

Ye.Memang berhantu.Rata-rata pelanggan dia merupakan pelanggan lama dan sentiasa ‘repeat order’ beb.Bab kek ni jangan main-main.Kalau sekali beli tak sedap,’sampai mati’ takkan beli :p .Tapi akak ni punya kek memang kek ajaib.Sampai orang lain repeat order kek dia.Betul-betul sedap la kot kan?

Korang tengok komen gadis comel yang order kek dengan Ainaz Mutiara Cake ni.

tempahan-kek-sedap-di-kuala-terengganu

kek-kahwin-sedap-di-kuala-terengganu kek-sedap-di-marangkuala-terengganu

Belanja 3 keping testimoni kek sedap di Marang,Kuala Terengganu ni.Tak leh belanja banyak.Takut nanti korang kecur air liur tengok.Hehehe.Belum bagi tengok gambar kek-kek yang sedap dari Ainaz Mutiara Cake ni.Hehe.

Ainaz Mutiara Cake Pakar Kek Cheese Meleleh!

Satu kepakaran yang saya boleh lihat dari Ainaz Mutiara Cake adalah dalam menghasilkan kek berasaskan keju.

Antara kek yang menjadi top selling di Ainaz Mutiara Cake:

  • Vanilla Cheese Cake (Blueberry, Strawberry,Kiwi, Mango)
  • Choc Cheese Cake
  • RedVelvet Cheese Cake
  • Choc Moist Cake
  • Choc Indulgence Cake
  • Durian Mille Crepe Cake
  • Kek Lapis (Masam Manis, Prune, Idola, Buah, Red Velvet)

kek-sedap-di-marangterengganu-4

kek-sedap-di-marangterengganu-4

kek-sedap-di-marangterengganu-4

kek-sedap-di-marangterengganu-4

kek-sedap-di-marangterengganu

kek-sedap-di-kuala-terengganu3

kek-sedap-di-kuala-terengganu2

kek-sedap-di-kuala-terengganu1

kek-sedap-di-kuala-terengganu

kek-sedap-di-kuala-terengganu-4

kek-sedap-di-kuala-terengganu-3

kek-sedap-di-kuala-terengganu-2

kek-sedap-di-kuala-terengganu

kek cheese meleleh sedap di kuala terengganu

kek cheese meleleh sedap di kuala terengganu

kek cheese meleleh sedap di kuala terengganu

Kek Murah Di Kuala Terengganu

Kenapa murah?Itu tanya tuan kedai.Tapi bagi saya harga yang dijual sangat berpatutan.Masih dalam linkungan bajet mampu beli.hehe.Kat sini saya kongsikan senarai harga kek yang dijual oleh Ainaz Mutiara Cake.Bawah RM100 je !

  • Vanilla Cheese Cake (Blueberry, Strawberrt,Kiwi, Mango)-RM45
  • Choc Cheese Cake-RM50
  • RedVelvet Cheese Cake-RM50
  • Choc Moist Cake-RM45
  • Choc Indulgence Cake-RM55
  • Durian Mille Crepe Cake-RM80
  • Kek Lapis (Masam Manis, Prune, Idola, Buah, RedVelvet)-RM95

Haa amacam?Murah kan.So tunggu apa lagi?Yang dah kecur liur tu cepat-cepat Whatsapp untuk beli 😀

Ainaz Mutiara Cake
Facebook: Ainaz Mutiara Cake
Instagram: ainaz.mutiara.cake
Whatsapp: 011-32392273
Lokasi: Marang,Terengganu.

Selamat membeli! 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply