KECANTIKAN KESIHATAN

Miss V Ketat Dan Berbau Wangi Dengan Miss V Perfume Molly Beauty

Oct 25, 2016
miss-v-perfume-molly

Miss V Ketat Dan Berbau Wangi Dengan Miss V Perfume Molly Beauty

miss-v-perfume-molly

Miss V Perfume Molly Beauty merupakan produk penjagaan intin wanita yang dirumus khas dari bahan-bahan terhebat iaitu Ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari.Miss V Perfume merupakan produk pertama yang dicipta menggunakan kaedah semburan tanpa perlu dicuci.Malah ianya mudah dibawa kemana sahaja.

Kesan Seawal 3 Hari,Masalah Anda Selesai

Kat sini ada yg tak lama lagi nak kahwin ke?? Anak dara ataupun yang dah berkahwin wajib cuba Miss V Perfume.. Seeloknya jagalah dalaman uolls dari awal. Semua masalah atau kotoran di faraj akan terhapus. Mana yg selalu gatal2 @ keputihan pun boleh hilang. Selesa & wangi je uolls sepanjang hari.

Molly Miss V Perfume produk semburan wangian pertama utk miss V. Biasa kita dengar pencuci Miss V je kan?? La ni kita upgrade bentuk perfume pulak utk bahagian intim uolls. Wangian strawberry dari bahan organic, natural & Lulus KKM Sayangilah Miss V and.

miss-v-perfume-molly

Masalah Faraj Berbau, Longgar, keputihan @ Kentut Vagina?

  • X perlu pil @ jamu
  • X perlu cuci
  • X perlu insert
  • X perlu feminin wash

Semua Tak payah!! Just Spray sahaja Molly Miss V Perfume pada bahagian intim anda, wangian semerbak bau buahan strawberry yg mengasyikkan.Suami bertambah dekat…bertambah mesra
Bahan Miss V Perfume by Mollys Beauty:
Extract Manjakani, Aqua, Extract Strawberry, Yogurt, Sireh & pewangi
KEISTIMEWAAN MISS V PERFUME MOLLY
❤Formulasi organik dgn extract sireh, manjakani & strawberri
❤Cuma spray tanpa perlu bilas, cepat & mudah
❤Tiada lagi Gatal2 di Faraj
❤Menyingkirkan kuman & bakteria
❤Menghapuskan keputihan
❤Menyempit & mengetatkan Miss V
❤Menyembuhkan luka lepas bersalin
❤Wangi dan selesa sepanjang hari
❤Mengurang & mencegah kegatalan
❤Menghilangkan bau yg kurang enak
❤Anak dara, pregnant mom & ibu dalam pantang boleh guna
❤Tak perlu lagi guna panty liner sebab keputihan hilang!

miss-v-perfume-molly

Nak tak hilangkan bau masam Miss V?
Bosan dgn masalah keputihan?
Nak ketatkan kembali Miss v ??
Rimas asyik tergaru-garu sebab Miss V gatal ??

Punca kegatalan ni ada byk sebab. Bukan sebab tak jaga kebersihan je ye. Kami tau ramai para wanita yg frustrated sbb walaupun dah jaga kebersihan tapi masih terkena jangkitan kuman dekat bahagian ‘situ’ kan? Ada juga sebab lain seperti faktor hormon tak menentu, pakai panties yang ketat, ada allergic @ kudis ataupun ada masalah diabetes

Molly Miss V Perfume antara produk ‘maintainance’ Miss V terbaik yg dikeluarkan dgn hanya spray saja

Mana yg ada keputihan teruk sebelum ni, semuanya dah berkurang & dah pun hilang
Tak de dah faraj yg berbau hanyir
Tak de dah dok menggaru gatal2 tu

Miss V Perfume by Mollys Beauty dirumus dengan Extract sireh, manjakani serta yogurt yang boleh mencerahkan kawasan faraj yg gelap

Antara kebaikan sireh & manjakani:

Menghapus bakteria & kuman yg menimbulkan rasa gatal2
Membersihkan kotoran di faraj
Menghilangkan bau yg tak menyenangkan
Mencegah keputihan
Mengaktifkan kembali otot vagina
Mencegah kanser yg berhubung dgn alat sulit
Melancarkan peredaran haid
Menyihatkan peranakan wanita (mudah hamil)

miss-v-perfume-molly

Jom Cuba Sekarang Uolls, Sampai Bila Nak Biarkan Masalah Miss V??

Yg mana hat ada masalah bahagian sulit byk keputihan keluar, selalu kena kuman.

Cuba & Rasailah keberkesanan Miss V Perfume by Mollys Beauty Masalah faraj berbau & hanyir.

Siap tergaru2 sebab gatal! Hubby nak dekat pun hilang mood kalau selalu mcm ni Haa….

Uols perlu jaga dalaman uolls baik2. Aset penting seorang isteri tu..

Rahsia hubungan suami isteri yang mesra bermula disitu.Macam mana nak jaga dgn elok? Mai rapat-rapat cepat2 dapatkan Miss V Perfume Molly ni.

Kewangian aroma strawberry yg mampu menggoda sesiapa saja yg tercium Sedap mcm gula2 strawberry bau nya SPRAY je sebelum bersama suami, rasa confident sebab wangi. Try spray malam, bangun pagi wangian masih ada! PASTI UOLLS SUKA Guna Molly Miss V Perfume rasa best, sangat selesa! spray kat panty, bila petang pergi tandas still bau wangi Rasa yakin walaupun seharian kat ofis

miss-v-perfume-molly

Miss V Perfume by mollys beauty

✔100% dari bahan organik
✔Miss V Perfume telah mendapat kelulusan KKM
✔Slh 1 Produk dari Mollys Beauty & ianya buatan malaysia kenalah ada KKM…
✔1 botol kandungan 120ml. Tahan penggunaan 1 hingga 2 bulan
✔Miss V Perfume sangat wangi. Bau strawberry rasa nak makan je..
✔Ramai dah para isteri diluar sana berjaya menggoda suami balik
selepas menggunakan produk ni.

Molly Miss V Perfume Botol Besar kandungan 120ml tahan lama ceq oiii….bergantung pada penggunaan

cara hilangkan keputihan

Cara Guna Molly Miss V Perfume

Cuci Bahagian Intim anda sehingga bersih kemudian lap dan keringkan terlebih dahulu. Selepas itu, spraykan Molly Miss V Perfume pada jarak 15 cm. Sebaiknya spray dlm posisi duduk mencangkung

Tak perlu lap atau bilas selepas spray, biarkan Miss V Perfume Molly bertindak dgn memerangkap bakteria, kuman & menghalang bau. Boleh spray pada bila2 masa yg uolls suka

Boleh terus spray di seluar dalam (panties) untuk bauan harum
Molly Miss V Perfume boleh dipakai hari-hari. Sehari spray 2 kali.
Setiap kali semburan, tekan dalam 3-4 kali je

Masa mula2 pakai ada yg rasa pedih sikit tu biasa…sebab ada bahan manjakani. Lepas tu nanti uolls ‘punya’ tu jadi sejuk wangi & fresh je..

Ibu selepas bersalin pun elok pakai sebab boleh merawat luka lepas bersalin..
Ibu mengandung @ Lepas pantang boleh guna
Stop pakai time period, lepas period boleh sambung balik

Pemakaian simple je, just spray & biar.. nanti dia akan sedut segala benda alah yg tak cantik dalam tu & bertukar jadi cantik molek. Bau wangi sepanjang hari mcm pakai perfume branded

Testimoni Miss V Perfume

cara-elak-gatal-di-seluar-dalam

cara-goda-suami-di-katil

tips-tambat-hati-suami-di-katil

tips-hilangkan-kegatalan-di-miss-v

tips-untuk-lancarkan-haid

cara-hilangkan-gatal-di-vagina

cara-hilangkan-keputihan-wanita

cara-hilangkan-bau-di-miss-v

cara-hilangkan-keputihan

testimoni-miss-v-perfume-molly

Cara pembelian

Whatsapp segera ke 
014-5121425

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Apa Itu Miss V Perfume? - Dunia Farisya Oct 26, 2016 at 11:09 AM

    […] dua menjak ni,ramai yang bising mengenai Miss V Perfume.Tapi ada juga segelintir yang belum mengetahui apa itu Miss V Perfume.Sampaikan ada yang mesej saya […]

  • Leave a Reply