KECANTIKAN

Mereka Makeup Artist Idola Amni !

Sep 27, 2016
alha alfa mekap

Mereka Makeup Artist Idola Amni !

Tiba-tiba datang idea nak berkongsi cerita mengenai Idola Amni dalam dunia mekap ni.Ramai sebenarnya yang Amni minat,tapi ramai juga yang Amni cepat beralih angin.Hehe.Biasa la ikut trend sikit.Tetapi bagi Amni mereka semuanya memberikan servis mekap terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor umumnya.

Okai jom tengok satu persatu idola Amni.Jangan terkejut kalau ramai taw.hehe.

1.Alha Alfa Touch

alha alfa mekap

Amni suka sangat-sangat hasil sentuhan Alha Alfa.Sekarang tengah usaha kumpulkan duit untuk pergi kelas Alha.Amin.Tolong doakan ye?Amni suka sangat-sangat sentuhan dia.Base dia sangat-sangat nipis.Sentuhan dia magik sangat.Memang tak jemu mata memandang.Trademark Alha #mekapmanis2 memang tengah trend sekarang.Overall makeup Alha semua Amni suka.Tolong doakan Amni dapat masuk kelas Alha nanti taw?

alha alfa mekap

alha alfa mekap

alha alfa mekap

alha alfa mekap

alha alfa mekap

2.Ati Harun

Kak Ati Harun pun my favourite!!!!Makeup dia smooth,kemas sangat-sangat.Sentuhan dia memang mabelesssss gile!Memang magik sangat.Amni suka ukiran kening dari Kak Ati.Nampak lawa dan natural.Tak fake.Memang tak nafi Kak Ati sangat berbakat.

mekap Ati Harun

mekap Ati Harun

mekap Ati Harun

mekap Ati Harun

3.Shazreeyana Shukri

Kak Yana pun my one of my idol walaupun tak pernah masuk lagi kelas dia.Sebab apa?Sebab dia tak lokek berkongsi ilmu dekat followers FB dan Insta dia taw.Plus dia pun lucu sangat bila buat video.Serius tak bosan tengok video tutorial dia.Haha.Memang mudah sangat faham.Amni suka part eyeshadow yang Kak Yana ajar.Mudah je nampak dia blend bagai.Hehe

shazreeyana shukri makeup

shazreeyana shukri makeup

shazreeyana shukri makeup

Setakat ni 3 orang tu je dulu Makeup Artist Idola Amni.Hehe.Kalau ada lagi yang Amni berkenan nanti Amni sambung lagi ye?

Terima kasih sudi baca! :SD

Btw kalau perluka servis mekap Amni,boleh booking melalui whatsapp 0145121425 ye?

Whatsapp taw! πŸ˜€

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply