SEMBANG SANTAI

Dia Photographer ‘Favourite’ Saya!

Sep 29, 2016
gambar-gadis-tepi-pantai-2017

Dia Photographer ‘Favourite’ Saya!

Kejap tadi baru scroll facebook.Ternampak sorang photographer ni upload gambar hasil kerja beliau.

Dia Nabil Nadir.Hasil kerja dia memang best.Walaupun tak pernah lagi ambil servis photographer dengan dia,tapi saya yakin rata-rata yang mengambil servis dia pasti berpuas hati.

Kejap tadi dia upload gambar-gambar gadis pulau pujaan ramai.Siapa tak kenal Elcah dan Engku Sulwani.Gadis comel kegilaan jejaka malaya.Hehe.

Erm,nak tengok ke gambar-gambar gadis hot yang diambil oleh beliau?

Betul nak tengok?

Ok meh saya belanja.

gambar-gadis-tepi-pantai-2017

gambar-gadis-tepi-pantai-2016

gambar-gadis-tepi-pantai-2016

gambar-gadis-tepi-pantai-2016

gambar-gadis-pujaan-malaya

model-2016

gadis-hot-2016

gambar-muslimah-yang-cantik

model-perempuan-popular

model-muslimah-popular

servis-photographer-terbaik-di-kl

gambar-gadis-hot-muslimah

Amacam lawa ke LAWA?Bagi saya gambar-gambar dia semuanya ‘seksi’.Eye-catching giler!

Nak guna servis photographer Nabil Nadir untuk hasil gambar-gambar ‘seksi’ dan menawan macam atas ni?

Boleh berurusan melalui details di bawah:

Facebook: Nabil Nadir (KLIK)
Instagram : nabil_nadir
Whatsapp : 014-235 8446

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply puanbee Oct 1, 2016 at 1:05 AM

    akak ingatkan farisya , terkejut akk .. lawa kemainnn

    • Reply admin Oct 6, 2016 at 11:16 AM

      Hahaha.jangan kak.xtdo malam saya nnti hehe

  • Reply Kerja Sambilan Oct 2, 2016 at 9:17 PM

    Kalu mahir photography ngan image editing, cukup mudah buat duit, buat bisnes

  • Reply musadun Oct 8, 2016 at 1:30 PM

    jiwa seni…

  • Reply Ato Oct 8, 2016 at 2:48 PM

    kemahiran + bakat = mantap yooo

  • Reply musadun Oct 8, 2016 at 5:18 PM

    power la photographernya

  • Reply arnie Oct 14, 2016 at 11:09 AM

    Lawa gambar & model nya.. Model yang awal2 tue mmg ada iras admin lah, hehe..

  • Leave a Reply