FESYEN

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur

Sep 28, 2016
baju kurung moden yang cantik dan murah

Baju Kurung Moden Paling Cantik Bawah RM200 Di Wardrobe2u Kuala Lumpur

Hari ni duk scroll dan scroll lagi facebook.Nak buat macam mana memang kerja dan cari rezeki melalui online.Tengah duk syok scroll,terpandang koleksi baju kurung moden murah bagi saya.Yelah zaman Najib ni susah nak cari yang murah dan lawa.Kualiti baju kurung moden dia boleh tahan bagus.Butik ni nama dia Wardrobe2u Kuala Lumpur.Pemiliknya Intan Azura,memang pandai bab-bab design.Serious saya tengok lain dari yang lain.

baju kurung moden yang cantik dan murah

Serius memang jatuh hati sangat-sangat tengok warna kuning tu.Ada rezeki lebih memang nak rembat!!!!Ish tak boleh nak move on.Lawa habisssss!

baju kurung moden yang cantik dan murah

Warna ni pun buat saya nangis!Lembut giler warna dia.Selembut bakal si pemakai nanti.Hehe.Tengok harga dia.RM169 je weh.Mana nak dapat baju butik lawa dan cantik macam ni dengan harga macam tu?Baju Nora Danish je pun dah RM200++.Huhu.

baju kurung moden yang cantik dan murah

Warna ni pun buat nak menangis tepi bucu katil.Lawanya ya Allah!

baju kurung moden yang cantik dan murah

Serius memang Kak Intan Azura ni genius tahap dewa!Kreatif kepala dia.Warna tu memang lawa giler.Ada rezeki dapatlah pakai baju ni.Amin2!

Lupa nak cakap,selain baju kurung moden,Wardrobe2u Kuala Lumpur pun ada jual Dress atau Jubah kepok-kepok yang tengah trending sekarang taw!

jubah-yang-cantik-dan-murah-bawah-rm200

Haaa lawa ke tidokkk!

jubah-yang-cantik-dan-murah-bawah-rm200

jubah-yang-cantik-dan-murah-bawah-rm200

Serius memang lawa semua koleksi dia.Memang berani cakap jenama Wardrobe2u Kuala Lumpur boleh setanding dengan koleksi luar negara.Tetapi bagi saya Wardrobe2u ada keunikan dia yang tersendiri.Hanya yang faham mengenai fesyen sahaja dapat merasakannya.Hehe.

Okai jangan lupa usha laman sosial diorang:

Facebook: Wardrobe2u.comΒ << KLIK
Instagram: @wardrobe2ukl
Whatsapp for order : 017-8912880

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply