Home FESYEN Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

94
0
SHARE

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Lama menyepi.Yes lama sangat rasa.Tapi rindu pada blog tidak terkata.Dek kesibukan kerja terbengkalai sekejap blog saya ni.Hehe.Tapi kali ni saya kembali untuk berkongsi dengan pembaca koleksi tudung satin yang paling senang dibentuk.Dahulu saya pernah berkongsi koleksi tudung satin dari keluaran jenama lain.Kali ni daripada Adara.my pula.

Kalau korang masih ingat,saya pernah menceritakan mengenai shawl instant Adara.my yang dahulunya dikenali sebagai AdarabyWHN.Sekarang mereka sudahpun rebranding nama mereka.Jadi lebih senang dikenali sebagai Adara.my.

Okai.Kali ni nak share mengenai koleksi tudung satin keluaran Adara.my yang paling senang dibentuk.Selain mudah dibentuk,pemilihan kain High Quality Satin dari Adara juga tidak panas,susah berkedut,senang digosok dan tidak terlalu licin.Jadi pemakaian tudung satin Adara sangat terletak di atas kepala selain berbidang 45′.Tak perlu bimbang sekiranya tudung ‘tersondol’ kehadapan.Hehe.Kalau korang faham la apa maksud saya.

Dah,jom tengok koleksi tudung satin Adara.my.Mesti korang cair punya!

AURORA Square Scarf

Material: high quality satin

Bidang 45′

Harga: RM29 sahaja

Corak : Italy design

tudung satin yang senang dibentuk
tudung satin yang senang dibentuk tudung satin yang senang dibentuk

tudung satin yang senang dibentuk tudung satin yang senang dibentuk tudung satin yang senang dibentuk

tudung satin yang senang dibentuk tudung satin yang senang dibentuk tudung satin yang senang dibentuk

tudung satin yang senang dibentuk

tudung satin yang senang dibentuk tudung satin yang senang dibentuk tudung satin yang senang dibentuk
tudung satin yang senang dibentuk

tudung satin yang senang dibentuk

Mana satu yang saya paling suka?Hehe yang atas ni saya suka taw.Sebab warna dia alahai cun aihhh!

tudung satin cantik

AURORA Square Scarf

Material: high quality satin

Bidang 45′

Harga: RM29 sahaja

Corak : Italy design

 Haaa.Bagi korang penggemar tudung satin,cepat-cepat grab tudung satin dari Adara.my okai?Sebab korang terlajak puas hati bila dah sarungkan tudung satin Adara.my yang mudah dibentuk ni.
Dah,cepat pergi beli taw!

Facebook:Adara.my

Instagram: @adara.my
Whatsapp:0172499022

Bye2!
xoxo
Amni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here