Home FESYEN Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

96
2
SHARE

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin kan.Saya?Tak tahu bila lagi.Sampai masa adalah.Hehe

Ok.Kalau korang nak tahu,koleksi jubah dari Elrah Exclusive jugak memang sesuai dijadikan sebagai persalinan baju nikah pengantin lelaki 2015 taw.Ada juga yang jadikan jubah Elrah ni sebagai hantaran.Sekarang dah jadi trend ye pakai jubah time akad nikah.Hidupkan sunnah nabi.Bagus sangat!

Jadi bagi korang yang belum  atau baru nak cuci mata nak tengok koleksi jubah lelaki moden dari Elrah ni,boleh scroll slow-slow gambar di bawah eh.Mohon iman korang tak tergugat tengok abam-abam sado pakai jubah Elrah ni nah.Hehe

v
WARNA SEA BLUE
jubah raya lelaki warna blue sea
WARNA BLUE SLATE
jubah raya lelaki warna blue navy
WARNA NAVY BLUE
jubah raya lelaki warna AQUA GREEN
WARNA AQUA GREEN
jubah raya lelaki warna EMERALD GREEN
WARNA EMERALD GREEN

jubah raya lelaki warna HIJAU PETRONAS

jubah raya lelaki warna FORMULA ONE RED
WARNA FORMULA ONE RED
jubah raya lelaki warna CORAL PINK
WARNA PINK CORAL
jubah raya lelaki warna TANGO RED
WARNA TANGO RED
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK
WARNA BERRY PINK
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK
WARNAPURPLE
jubah raya lelaki warnA DARK BROWN
WARNA DARK BROWN
jubah raya lelaki warnA DEED PURPLE
WARNA DEED PURPLE
jubah raya lelaki warnA OLIVE GREEN
WARNA OLIVE GREEN
jubah raya lelaki warnA MUSTARD
WARNA MUSTARD

Cair dah mata awak tengok warna-warna jubah Elrah Exclusive ni?Mohon awak cepat-cepat pergi beli jubah Elrah ni sebab tulang rusuk awak dah tunggu dekat masjid untuk dipinang.Hehe.

Tentang saiz korang tak perlu risau memandangkan size jubah ni sehingga XL.

SAIZ RAUDAH

Tapi!Tapi!Tapi!

Korang kena lekaih hubungi nombor di bawah untuk dapatkan Jubah Lelaki Elrah ni supaya korang dapat buat bakal tulang rusuk korang cepat-cepat sign borang nikah tu.eh?hehe.

Dah.Lekaih whatsapp nombor di bawah supaya korang dapat melaram masa nikah dengan jubah pengantin paling stylo abad ni.

WHATSAPP:
019 3007 112 
HARGA:RM180 FREE POSTAGE

Ok bai!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here