Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive - Dunia Farisya
FESYEN

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive

Nov 26, 2015
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

Jubah Pengantin Lelaki Elrah Exclusive | Dah jam 1 pagi.Tapi mata tak boleh nak tutup lagi.Tu pasai eye bag tebal semacam.Hehehe.Tapi still nak jugak tulis cerita dalam blog.Dua tiga hari ni ramai yang mencari jubah pengantin lelaki.Memandangkan dah hujung tahun ni,ramai yang nak kahwin kan.Saya?Tak tahu bila lagi.Sampai masa adalah.Hehe

Ok.Kalau korang nak tahu,koleksi jubah dari Elrah Exclusive jugak memang sesuai dijadikan sebagai persalinan baju nikah pengantin lelaki 2015 taw.Ada juga yang jadikan jubah Elrah ni sebagai hantaran.Sekarang dah jadi trend ye pakai jubah time akad nikah.Hidupkan sunnah nabi.Bagus sangat!

Jadi bagi korang yang belum  atau baru nak cuci mata nak tengok koleksi jubah lelaki moden dari Elrah ni,boleh scroll slow-slow gambar di bawah eh.Mohon iman korang tak tergugat tengok abam-abam sado pakai jubah Elrah ni nah.Hehe

v

WARNA SEA BLUE

jubah raya lelaki warna blue sea

WARNA BLUE SLATE

jubah raya lelaki warna blue navy

WARNA NAVY BLUE

jubah raya lelaki warna AQUA GREEN

WARNA AQUA GREEN

jubah raya lelaki warna EMERALD GREEN

WARNA EMERALD GREEN

jubah raya lelaki warna HIJAU PETRONAS

jubah raya lelaki warna FORMULA ONE RED

WARNA FORMULA ONE RED

jubah raya lelaki warna CORAL PINK

WARNA PINK CORAL

jubah raya lelaki warna TANGO RED

WARNA TANGO RED

jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

WARNA BERRY PINK

jubah raya lelaki warnA BERRY PINK

WARNAPURPLE

jubah raya lelaki warnA DARK BROWN

WARNA DARK BROWN

jubah raya lelaki warnA DEED PURPLE

WARNA DEED PURPLE

jubah raya lelaki warnA OLIVE GREEN

WARNA OLIVE GREEN

jubah raya lelaki warnA MUSTARD

WARNA MUSTARD

Cair dah mata awak tengok warna-warna jubah Elrah Exclusive ni?Mohon awak cepat-cepat pergi beli jubah Elrah ni sebab tulang rusuk awak dah tunggu dekat masjid untuk dipinang.Hehe.

Tentang saiz korang tak perlu risau memandangkan size jubah ni sehingga XL.

SAIZ RAUDAH

Tapi!Tapi!Tapi!

Korang kena lekaih hubungi nombor di bawah untuk dapatkan Jubah Lelaki Elrah ni supaya korang dapat buat bakal tulang rusuk korang cepat-cepat sign borang nikah tu.eh?hehe.

Dah.Lekaih whatsapp nombor di bawah supaya korang dapat melaram masa nikah dengan jubah pengantin paling stylo abad ni.

WHATSAPP:
019 3007 112 
HARGA:RM180 FREE POSTAGE

Ok bai!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply muhdevori Feb 26, 2017 at 8:55 AM

    assalamualaikum
    di mana lokasi butik perniagaan
    nak walk in ke sana

  • Reply herland Mar 3, 2017 at 3:07 PM

    assalamu’alaikum apa boleh kirim ke jakarta?

  • Leave a Reply