KECANTIKAN

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah!

Oct 14, 2015

Malaika Oil Pencuci Mekap Paling Best dan Mudah! | Yes!Hari ni nak sembang pasal pencuci mekap paling best dan mudah untuk digunakan taw.Selama ni duk pakai brand Maybelline dan SilkyGirl je.Sekarang baru terasa nak tukar yang baru.Hehe.Bila dah tukar yang baru ni,rasa macam nak bagitahu satu dunia betapa best dan mudah giler bila pakai Malaika Oil ni.Nama dia Malaika Oil taw.Bukan malaikat nah.

pencuci mekap paling best

Sebenarnya banyak lagi kegunaan Malaika Oil ni selain daripada pencuci mekap.Hehe.Ok meh sini nak cerita lagi kat korang.

KEGUNAAN MALAIKA OIL

1.Membersihkan kulit muka secara dalam

2.Menghilangkan jerawat dan jeragat degil

3.Serum penghilang jerawat dengan mudah

4.Memudarkan parut

5.Menghilangkan minyak kotor dari dalam kulit muka

6.Pencuci mekap No.1 terbaik! (yang ni i suka sangat okai!)

KANDUNGAN MALAIKA OIL

Haaa tang ni ramai yang takut.Takut kalau minyak ni diperbuat daripada bahan yang pelik-pelik.Hehe.Tapi jangan risau sebab Malaika Oil ni diperbuat betul-betul dari bahan semualajadi taw.Antaranya ialah Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah korang.Kalau sebelum ni muka macam jalan tra,insyaAllah lepas ni kulit muka macam jalan simen.Mulus gitu!Hehe.

Lagi best bila korang tahu cara guna dengan betul Malaika Oil ni.Cara yang sangat mudah,korang guna DUA KALI sehari.Pada waktu pagi dan sebelum nak tidur.Tak kisah macam mana,janji dua kali sehari taw.Kalau yang ada jerawat degil tu,sapu lebih sikit dekat bahagian jerawat tu nah.Hehe

Okai ni part paling best.Nak tahu apa paling best dengan Malaika Oil?

✔ Senang nak guna
✔ Cuma sapu pada muka dan urut
✔ Selesa dipakai
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Tiada bahan kimia
✔ Boleh guna dengan produk lain
✔ Perubahan yang cepat
✔ Dijamin kulit lebih glowing
✔ Pantas melicinkan kulit
✔ Parut makin mengecil
✔ Kulit lebih lembap
✔ Mengecilkan pori
✔ 100% ramuan herba semulajadi
✔ Diluluskan KKM
✔ Beribu-ribu testimoni

Korang nak tengok testimoni diorang tak?Ni kalau korang tengok testimoni diorang mesti terus Whatsapp depa nak beli.Hehe.I dah ada satu.So rugi sangat kalau korang tak ada.Minyak ajaib lah boleh katakan Malaika Oil ni.Boleh jadi penyelamat time jerawat degil nak tumbuh kat muka I.Hehe

serum malaika

Ok yang ni I setuju sangat sebab I sendiri guna memang ada perubahan dekat hidung.98% licin hidung I okai.Whitehead?Memang masalah besar bagi hidung I.But once I dah guna memang best weh.Tak payah nak bertenggek depan cermin tiap-tiap pagi picit whitehead.Haha

serum whitehead

serum jerawat

Yang ni pulak jerawat tak sempat nak kembang terus kecut bila letak Malaika Oil.Ajaib naw2..!Hehe.Rasa macam nak tempek Malaika Oil terus masa I tulis cerita ni.Hehe.Malas dah aih nak cerita panjang-panjang testimoni diorang ni.Takut satg I tak tahan nak beli satu botol lagi.Sebab ramai sangat bagi feedback dekat HQ depa yang kulit depan glowing macam pau panas tu.I is jeles sangat.Nak jugak weh!Haha.

testimoni kening tanpa cukur

Ok.Bagi korang yang nak jugak merasa kulit yang flawless macam diorang ni,lekaih pergi order dengan HQ depa sebab tiap-tiap hari I tengok banyak sangat testimoni depan kongsi.jadi sebelum korang amkan hati sebab asyik tengok testimoni orang,baik korang dapatkan satu eh.Hehe

Ok,dah pergi whatsapp nombor di bawah kalau nak order.

Whatsapp ‘MALAIKA’ ke:
0111-682 5669 / 016 941 8247

Maklumat lanjut:
www.malaikaoil.com
Facebook:Malaika Oil
Instagram: @malaikaoilofficial

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Azhafizah Oct 16, 2015 at 3:59 PM

    best pakai..jerawat pun kecut :)

  • Reply titan Oct 25, 2015 at 5:17 AM

    okeh.

    muka nampak lain.

    mesti sebab pakai gincu nih.

  • Reply ade sutisna Nov 7, 2015 at 2:07 PM

    muka bakal jadi mulus bukan ? http://www.haperoom.com/

  • Leave a Reply