Home FESYEN Baju Untuk Raya Haji

Baju Untuk Raya Haji

92
1
SHARE

Baju Untuk Raya Haji | Rasa macam raya haji tahun ni tak ada kehangatannya pun.Sebab nampak orang sekeliling macam tak berapa ambil kisah.Mungkin disebabkan kesibukan bekerja kot?Mungkin.Tapi bagi saya baik raya puasa ataupun raya haji,kami sekeluarga tetap menyambutnya dengan penuh meriah dan bersederhana sebab itu sahaja masa yang kami sekeluarga ada untuk ‘family bonding’.

Persiapan untuk raya haji?Kitorang satu family lebih kepada persiapan juadah hari raya sebab kalau time raya puasa haritu kitorang banyak berjalan ke rumah saudara-mara jadi kurang berada dirumah.Tapi kali ni kitorang yang lebih ada di rumah.Jadi kena siapkan banyak juadah hari raya.Daging adalah menu wajib!Hehehe

Untuk baju raya pulak,memandangkan kitorang tak ada baju raya time raya puasa hari tu,so kitorang fokus dekat raya haji ni.Bagi abah dan 3 orang adik lelaki,kitorang suruh pakai jubah je.Jubah mana?Of course la jubah dari Elrah Exclusive.Baru nampak sado dan dapat sorok perut buncit tu.HeheTak caye?Tengok nih.

jubah raya lelaki warna blue royal
WARNA BLUE ROYAL
jubah raya lelaki warnA BERRY PINK
WARNAPURPLE
jubah raya lelaki warnA MUSTARD
WARNA MUSTARD
jubah raya lelaki warnA DEED PURPLE
WARNA DEED PURPLE

4 warna atas ni warna paling hot.Agak-agak warna apa yang menajdi pilihan kitorang?Hehehe.Tunggu raya nanti nah kami share.Eh lupa sapa yang berminat beli jubah Elrah Exclusive ni korang boleh pergi whatsapp je nombor kat bawah ni sebab kami tak jual.Kami tolong promote ja.Hehe.Harga serius HARGA MAUT taw dak.hehe

WHATSAPP : 019 3007 112

Untuk perempuan pulak,kami plan nak pakai jubah jugak.Mungkin jubah dari Calaqisya atau Lisa Adam Official yang menjadi pilihan kami kali ni.Hehe.Sebab design mereka semua ‘oh my’ ! . Lawa giler taw.Hehehe

jubah lelaki cantik

jubah lelaki cantik

Lawa dak???Lawa kan?Untuk couples kat luar sana tu boleh mix and match dengan jubah Elrah atas tu.Hehe.Cairnyaaa..Hehe

Tak leh nak sembang panjang dah aih.Sibuk nak pergi kerja pulak.Ni nak taip cerita pun duk curik masa.

Yang penting sapa duk baca cerita ni rajinkan diri komen sikit noh.Lagi baik kalau share dekat fb korang.hehe

Till then!

Bye!

xoxo

1 COMMENT

Leave a Reply to sabree hussin Cancel reply

Please enter your comment!
Please enter your name here