Pengguna Perlu Bijak Memilih Pelan Internet - Dunia Farisya
SEMBANG SANTAI

Pengguna Perlu Bijak Memilih Pelan Internet

Apr 26, 2015
P1 mifi internet tanpa had

Pengguna Perlu Bijak Memilih Pelan Internet | Hai semua pembaca harap anda semua sihat sejahtera, dalam blogpost kali ini saya nak bercerita pengalaman dalam memilik pelan internet yang terbaik setakat ini. mungkin diantara korang sudah memiliki internet dirumah untuk kegunaan harian tapi pernah tak korang buat perbandingan yang mana telco terbaik setakat ini.

Dalam banyak-banyak telco A,B,C dan D mesti diantara telco ini korang telah gunakan lebih dari setahun mungkin ada yang dan bertahun2. Tapi kita selalu memilih yang laju pantas dan mudah untuk digunakan tak gitu? saya sendiri pun gunakan syarikat telco biru haha. Tapi untuk kegunaan kerja atau blogger macam saya mestilah yang terbaik dan internet tanpa had yang pasti korang akan memilihnya juga.

Pengguna Perlu Bijak Memilih Pelan Internet

Sekarang ni ramai dah telco yang membuat pakej menarik diantara yang tengah hangat adalah telco D. Menjanjikan pakej internet bersama iphone 6 pasti korang tertarik kan. Jangan termakan ayat promosi dan iklan banner. Setiap pengguna pasti nak pelan internet terbaik macam Packet One Networks Sdn Bhd (P1) hari ini mengumumkan promosi terbaru Kempen P1 MIFI, yang menawarkan langganan percuma satu (1) bulan bagi sesiapa sahaja yang melanggan.

Pengguna Perlu Bijak Memilih Pelan Internet

Rata-rata masyarakat sekarang tak sah kalau tiada internet di tempat awam yang memerlukan internet untuk update aktiviti harian dan kerja contohnya di kedai makan,tren dan shopping kompleks. Internet juga telah menjadi sebahagian kehidupan seharian kita dan media cetak tidak lagi releven untuk generasi sekarang.

P1 mifi internet tanpa had

Dalam setiap rumah pasti diantara adik atau kakak anda sangat memerlukan internet sebagai kerjaya disamping itu mereka juga berniaga online pasti internet satu keperluan harian kita kan. Tidak sah la kalau setiap orang perlukan internet untuk berhubung terutama yang ada Whatsapp,Facebook,Telegram dan Instagram.Jadi bagi memastikan korang tidak ketinggalan dalam perkara berikut,korang terpaksa melanggan pelan internet.

Korang rasa berbaloi ke tidak dengan pakej pilihan P1 MIFI yang di tawarkan oleh P1?Dengan harga serendah RM115.53 sebulan,korang dah boleh melayari internet dengan unlimited kuota kelajuan sehingga 1Mbps.Berbaloi sangat ulss.

Pengguna Perlu Bijak Memilih Pelan Internet

Alasan Kenapa Korang Patut Pilih P1 Mifi

• Peranti MiFi Percuma tiada apa-apa cas tersembunyi bila anda melanggan.
• Kuota tanpa had yang patut anda miliki seperti saya blogger.
• Free 1st month subscription (hanya untuk Bulan pertama) sape tak nak kan.
• Hanya RM115.94 / bulan termasuk gst korang jangan keliru ok.
• Internet Tanpa Had, dengan kelajuan 1Mbps sangat berbaloi korang.

Pengguna Perlu Bijak Memilih Pelan Internet

Pendek Kata korang patut miliki p1 mifi ini sebelum internet dekat rumah korang habis kuota. Jangan tunggu sampi esok sebab tak ada masa lagi korang nak fikir ok.

Maklumat lanjut mengenai P1 mifi:
P1 Mifi [KLIK]

Laman web rasmi P1 :
Packet One Networks Sdn Bhd (P1) [KLIK]

Selamat mencuba!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply