Home KECANTIKAN Serum Minyak Argan Rahsia Nur Amirah Cantik

Serum Minyak Argan Rahsia Nur Amirah Cantik

592
13
SHARE

Serum Minyak Argan Rahsia Nur Amirah Cantik | Siapa di sini tak kenal dengan Nur Amirah?Gadis manis anak jati dari Kedah.Seorang yang kuat berusaha bagi meningkatkan taraf hidup dia dan keluarganya.Sejujurnya,saya sendiri sangat mengagumi usaha dan kerja keras anak jati Kedah ni.Melalui update terkini dari Instagram beliau sepanjang hari,memang membuatkan saya sendiri bersemangat.Beliau menjadi salah satu insan yang memberi inspirasi kepada saya sebenarnya

pencuci muka untuk kulit berjerawat

Sejujurnya saya sendiri suka melihat perkembangan beliau dan kecantikan beliau.Kulit dia memang cantik.Memang cun habis kulit dia.Tapi jangan risau sebab saya akan kongsikan rahsia kecantikan beliau.Nur Amirah ni lebih selesa di sapa sebagai Kaq Mirah.Kaq Mirah merupakan pengasas Nur Amirah Beauty Skincare Solution.Kalau tak silap saya,kurang dari setahun pelancaran produk dia,ramai dah jadi pengguna setia produk dia.Hebat la!Anak jati Kedah memang semuanya hebat aih..!

pencuci muka untuk kulit berjerawat

Haa..tu lah dua benda yang Kaq Mirah selalu duk pakai tiap-tiap hari..Bekas dia pun dah cantik.Tuan yang duk pegang tu lagi la cantik.Tak jemu mata duk tengok ni.Macam barbie doll kan?Sapa la yang tak mau cantik macam dia ni..Hehe

pencuci muka untuk kulit berjerawat

Argan Oil Serum merupakan produk pertama keluaran NA Beauty Skincare Solution.Ramai yang dah mencuba dan meyakini keberkesanan Argan Oil Serum ni.Memang berbaloi dengan harga yang dijual.

Ni dia kelebihan Argan Oil Serum:

  • Bahan anti-oksidan dan bahan aktif triterpenoids yang sangat tinggi
  • Merawat dan memperbaiki wajah
  • Mencerahkan wajah
  • Memudarkan parut
  • Mengurangkan jerawat
  • Anti-Penuaan
  • Mengurangkan kedutan di kulit
  • Mengubati penyakit kulit seperti eczema,kurap,jerawat dan kulit kering

pencuci muka untuk kulit berjerawat

Serum Minyak Argan ni juga lembut pada kulit dan kesannya dapat dilihat seawal 1-2 minggu.Ramai dah bagi kesan positif iaitu parut dan kesan jerawat semakin berkurangan sejak mereka menggunakan Serum Minyak Argan ni.Serum Minyak Argan ni boleh dikategorikan sebagai serum jerawat dan penghilang parut yang terbaik.Meh baca Testimoni pengguna Argan Oil Serum pulak.

pencuci muka untuk kulit berjerawat

 

testimoni serum jerawat

testimoni serum jerawat

testimoni serum jerawat

 

Serum jerawat ni sesuai untuk semua jenis kulit.Tak kira la kulit korang manja,masam ka,masin ka,berminyak ka,kering ka.Semua jenis boleh pakai.Janji korang akan nampak berseri macam Kaq Mirah bila pakai serum minyak Argan ni,serum jerawat dan parut yang terbaik!

Lepas tu,kita tengok produk kedua yang Kaq Mirah selalu duk pakai iaitu Facial Bar Soap dari NA Beauty Skincare Solution.

sabun muka kulit jerawat

Facial Bar Soap dari NA Beauty ni pulak diperbuat daripada bahan-bahan seperti:

  • Soap Base
  • Black Seed oil
  • Black Seed Extract
  • Pentavitine
  • Vitamin A,C & E

Sabun ni la yang Kaq Mirah cantik ni duk pakai hari-hari.Tak payah duk tonyoh sabun lain dekat muka.Pakai yang ni dengan serum minyak Argan pun dah cukup.Chap chus Chap chus korang dah boleh cantik macam Kaq Mirah.Nak cantik ka dak?Kalau nak cantik macam Kaq Mirah,lekas order dua benda ni cepat-cepat.Semuanya FREE POSTAGE.Tak payah duk kalut tambah tolak harga postage lagi.Hehe *bila sleng kedah dah mai*

Sabun Muka ni jugak sesuai untuk semua jenis kulit.Skin friendly la saya boleh cakap.Fungsi sabun muka NA Beauty ni pulak ialah:

  • Memudarkan garis halus
  • Mematikan bakteria punca jerawat
  • Memudarkan jeragat akibat sinar UV berlebihan
  • Kulit terbakar
  • Mencerah dan melembapkan kulit

Sabun muka ni juga ramai dah duk pakai.Ramai jugak yang terjerit bila tengok kulit muka diorang cantik dah macam Kaq Mirah.*jangan sampai ada duk jerit macam hantu dah sebab terlajak suka tengok kulit cantik*

ARGAN OIL SERUM

testimoni sabun jerawat

 

 

Satu lagi nak bagitaw semua pembaca yang produk keluaran NA Beauty semuanya mendapat kelulusan KKM dan diperakui selamat.Jadi korang tak perlu risaula bila nak beli serum minyak argan dan sabun muka depa aih.InsyaAllah jom cantik macam Kaq Mirah semua.Hehe.

Bagi siapa yang berminat nak order Argan Oil Serum dan Facial Soap,boleh order dekat:

Farisya Sweet House [KLIK]
014-512 1425

serum minyak argan

Selamat menjadi cantik macam Kaq Mirah! :)

 

13 COMMENTS

  1. […] 5.Tips ke-5 ni merupakan tips yang sangat mudah dan cepat.Malah sudah ramai yang merasai sendiri keberkesananya.Anda cuma perlu picitkan sedikit sahaja serum ke atas tapak tangan dan sapu ke seluruh muka.Dengan mengamalkan Serum Minyak Argan dari NA Beauty 2kali sehari,insyaAllah parut jerawat akan hilang.Bagi yang berminat untuk mencuba keberkesanan Serum Minyak Argan NA Beauty ini,boleh dapatkannya DI SINI [KLIK]  […]

  2. saya da try macam2. sama je. tetap berjerawat. kolagen la cream la ape la. saya takyakin dgn diri sendiri. nak jugak cantik mcm perempuan lain.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here