KECANTIKAN

NURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik

Aug 10, 2014
produk kecantikan terbaik

produk kecantikan terbaikNURRAYSA Penghilang Jerawat Dan Parut Terbaik | Dah lama tak berkongsi mengenai produk kecantikan terbaru dalam blog sejak puasa hari tu.Tetapi hari ni saya kembali nak berkongsi dengan para pembaca mengenai produk kecantikan  yang mampu menghilangkan jerawat dan parut pada kulit muka korang semua seawal  7 hari.InsyaAllah.Belum cuba belum tahu.

Tak nak sembang panjang.Apa yang korang perlu tahu mengenai set kecantikan produk NURRAYSA ialah mengenai kelebihan NURRAYSA iaitu:

  • Mengecutkan jerawat tak kira jerawat batu atau pasir  seawal 2-3 hari je
  • Mencerahkan kulit kusam
  • Menegangkan kulit muka
  • Memudar dan menghilangkan jeragat
  • Menanggalkan blackhead dan whitehead
  • Melembapkan kulit wajah
  • Mengecilkan liang pori
  • Merawat pigmentasi atas kerosakkan produk kimia sebelumnya
  • Melicinkan dan melembutkan kulit wajah

produk kecantikan terbaik

Set kecantikan NURRAYSA seperti dalam gambar di atas merupakan packaging terbaru dari NURRAYSA BEAUTY SKINCARE yang mana di dalam packaging terbaru ini,terdapat satu ITEM TAMBAHAN iaitu MIRACLE WHITENING SPRAY.MIRACLE WHITENING SPRAY ini dipakai pada waktu malam sahaja.Jadi waktu malam,korang tak perlu pakai krim tebal macam Hantu Kak Limah nanti.Chap Chus Chap Chus spray je!

‘…akak,apasal NURRAYSA ni Penghilang Jerawat dan Parut Terbaik?…’

Tak tumbuh tak melata.Tak sungguh,orang tak kata.Meh baca Testimoni NURRAYSA pulak.Jangan tak senang duduk pulak baca testimoni diorang.Bukan setakat adik-adik manis je yang boleh guna set kecantikan NURRAYSA ni.Golongan mak cik-mak cik beg besar (En Titan yang cakap) pun digalakkan guna set kecantikan ni.Terutamanya mak cik yang ada masalah jeragat degil walaupun sudah ditonyoh menggunakan ‘clorox jadian’.

produk kecantikan terbaik

produk kecantikan terbaik

Bukan tu sahaja,adik-adik kecik molek pun boleh guna.Terutama yang ada masalah eczema.Ibu-ibu yang tengah mengandung yang nak feeling gorgoues pun boleh guna ye.Tak ada halangan bagi korang nak kekal cantik depan si suami.

Untuk pengetahuan korang juga,NURRAYSA mempunyai KELULUSAN KKM dan 100% diperbuat daripada BAHAN SEMULAJADI.Jadi jangan risau kalau kulit muka sensitif ke apa.Kulit korang akan cantik dengan usaha memakai set kecantikan NURRAYSA ni.Bahan kimia berbahaya dan alkohol pun tiada.Bukan si kakak je boleh pakai,si abang pun boleh jugak kalau nak vogue macam si kakak.

Jadi bagi kakak dan abang yang nak mencuba set kecantikan NURRAYSA ni,jangan sedih dan jangan haru sebab sekarang ni ada harga promosi untuk mereka yang nak gojes macam Datuk Siti Nurhaliza ye.

HARGA DISKAUN  50%

ASAL:
S/M RM150
S/S RM155

DISKAUN:

S/M RM75
S/S RM80

(PenghantaranPercuma)

CARA ORDER:

SMS/WHATSAPP : 013 986 7878 (Jie)

Facebook Profile :
Jie Excellent Noormazida [KLIK]

 Facebook Page :

Jie Enterprise [KLIK]
Best Buy Online Shoppe [KLIK]

 Selamat Mencuba!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Tudung Labuh Online Aug 10, 2014 at 3:46 PM

    Memang nampak bezakan kesan jeragat sebelum dan selepas pakai

    Selalunya bakal pengantin sangat peka pasal penampilan.

    Nak pakai tudung cantik.. Nak kulit muka cantik.

    Eloklah cuba

  • Reply Azhafizah Aug 29, 2014 at 3:41 PM

    seronoknya ada kulit yang sihat..terbaik!

  • Reply fatin Feb 18, 2015 at 11:09 PM

    Nak tye..produk ni blh hilangkan oil seed x?

  • Reply kempiskanperutbuncit Jun 2, 2015 at 5:46 PM

    berapa lama leh nampak kesan dia ye..

  • Leave a Reply