MAKANAN

Senarai Agen Rempah Ayam Madu AMNI

Jul 12, 2014
rempah ayam madu

Senarai Agen Rempah Ayam Madu AMNI | Alhamdulillah.Itu kalimah pertama yang saya sendiri ingin ucapkan di atas nikmat dan rezeki yang tidak putus-putus Allah berikan kepada saya.Permintaan untuk menjadi agen Rempah Ayam Madu AMNI juga semakin meningkat sampaikan saya sendiri tak menang tangan.Pernah satu malam saya mengeluh keletihan,tetapi cepat-cepat ditegur oleh seorang hamba Allah bahawa dalam hidup ini dalam meminta rezeki dari-Nya,jangan pernah mengeluh.Allah Maha Mendengar.Jadikan setiap titik peluh itu sebagai usaha untuk kita martabatkan ekonomi ummah Islam.InsyaAllah.

rempah ayam madu yang sedap

Saya sendiri juga masih dalam proses belajar dan terus belajar.Mungkin rezeki saya dalam bidang perniagaan meskipun saya meminati bidang perubatan yang saya belajar 3 tahun yang lalu.Sedikit demi sedikit ilmu saya cedok dari mentor di sekeliling saya.Saya ambil yang positif dan saya bina dinding penahan anasir negatif bagi membolehkan saya berjaya seperti mentor saya yang lain.

rempah ayam madu sedap

Nak berjaya bukan mudah,tetapi kalau langkah yang diambil itu betul dan memudahkan orang lain,insyaAllah perjalanan menuju kejayaan akan berjalan lancar.Dalam masa yang sama,jangan lokek berkongsi rezeki dengan orang lain.InsyaAllah rezeki kita juga akan mudah datang.Saya juga gemar berkongsi rezeki dengan para agen Rempah Ayam Madu AMNI.InsyaAllah,semoga mereka juga kaya dan berjaya dunia akhirat.Amin.

Berikut merupakan senarai Agen Rempah Ayam Madu AMNI:

  • Temerloh,Pahang : Zac- 014 608 3836
  • Shah Alam : Farid – 013 205 8902
  • Limbang,Sarawak : NoorAmila – 014 965 6650
  • Kepong,Kuala Lumpur : Fati Ismail – 019 219 7300
  • Johor Bharu (Taman Johor Jaya) : Isamuddin – 018 775 7249
  • Johor Bharu (Taman Stulang) : Suhaily-016 711 3576
  • Sungai Buloh,Selangor : Zahrah- 018 977 2964

Alhamdulillah,agen-agen Rempah Ayam Madu AMNI sangat aktif dan jualan mereka pun sangat menggalakkan.Moga Allah murahkan lagi rezeki mereka.Bagi mereka yang berminat untuk menjadi agen Rempah Ayam Madu AMNI bagi kawasan yang belum dinyatakan di atas,bolehlah berhubung melalui nombor dibawah sahaja.Saya juga dalam proses design kembali label produk Rempah Ayam Madu ini.InsyaAllah lepas raya kemungkinan berwajah baru 🙂

Sebarang pertanyaan dan cara menjadi agen: 014-512 1425 (Msj/Whatsapp)

Selain digunakan untuk ayam,Rempah Ayam Madu AMNI sebenarnya boleh digunakan untuk resipi lain lagi.Yang tu saya akan kongsikan pada artikel akan datang.InsyaAllah.Kalau anda tak mahu terlepas sebarang update terkini dari Rempah Ayam Madu AMNI,bolehlah Like page rasmi kami di halaman berikut:

Rempah Ayam Madu AMNI
Cuba Dulu Boh!Baru tahu!

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply Farid Laham Jul 12, 2014 at 12:52 PM

    alhamdulilah dah ramai agent rempah ayam madu syukur alhamdulilah 😀

  • Reply farid laham Jul 13, 2014 at 10:59 AM

    waaa…nampak sedap and menyelerakan laa..nk order sedozen!!!!

  • Reply Saimi Ramlan Jul 13, 2014 at 10:59 AM

    Alhamdulillah nampaknya rezeki semakin bertambah tetapi pengedar di Area Terengganu belum ada lagi tuh.

    • Reply Farisya Anastasyia Jul 16, 2014 at 12:06 PM

      boleh cuba hubungi nombor yang tertera dalam artikel di atas 🙂 terima kasih

  • Reply Bahrain Jul 13, 2014 at 7:19 PM

    Semoga perniagaan semakin bertambah maju. AMIN~

  • Reply eyriqazz Jul 15, 2014 at 2:25 AM

    Wahh, makin berjaya businesswoman farisya..good luck, kalau wifey ada kat kl ni, boleh juga beli rempah ni…

  • Reply Azhafizah Jul 15, 2014 at 4:42 PM

    Alhamdulillah dah makin berkembang biz Syirah n family..Moga terus maju ye 🙂

  • Reply MUET 2014 - ♥Farisya Anastasyia♥ Aug 13, 2014 at 8:36 AM

    […] menduduki Peperiksaan MUET (Malaysia University English Test).Jadi kebelakangan ni urusan jual-beli rempah ayam madu AMNI,urusan Advertorial pelanggan terpaksa di perlahankan sedikit bagi memberi laluan untuk saya […]

  • Leave a Reply