Home MAKANAN Kisah Coklat Yang Sexy

Kisah Coklat Yang Sexy

30
17
SHARE

Kisah Coklat Yang Sexy | Pernah dengar pasal coklat yang sexy?Suatu yang mustahil tetapi ianya memang wujud.Pertama kali saya sendiri makan coklat yang sexy,yummy dan crunchy tu,saya terpegun.Kesedapan coklat tu memang tak boleh dinafikan lagi.Coklat yang sedap ini juga berjaya mencuri hati saya untuk tidak berpaling kepada coklat yang lain.Pendek kata,bagi 5 botol pun memang tak cukup.Dalam sekelip mata sahaja boleh habis.

coklat yang sedap
Monster Crazy Crunchy

Packaging yang menarik.Jelas dan sexy.Monster Crazy Crunchy ni juga sesuai dibuat sebagai hantaran,hadiah mahupun sebagai juadah ketika berhari raya nanti.Tampilkan kelainan dengan Monster Crazy Crunchy ni.Saya sendiri dalam perancangan nak borong banyak sikit nak letak kat rumah.Nak beri tetamu yang datang merasa serba sedikit kelainan Monster Crazy Crunchy ni.Coklat yang digunakan juga kurang manis yang mana semua lapisan umur sesuai untuk merasai kenikmatan MCC ni.

coklat yang sedap
Dilimpahi dengan Marshmallow Amana
coklat yang sedap
Lelehan coklat yang sexy

Nampak tak kilauan lelehan coklat tu dalam gambar di atas?Sangat menggiurkan saya sendiri tatkala menulis cerita ini.Sedapnya memang tak terkira.Sampaikan saya teringat-ingat masa tidur.Berbuka atau bersahur dengan MCC ni pun dah cukup kenyang.Alhamdulillah.Terima kasih tuan Master Zuheir Mafarz atas rezeki ini.

Dah.Cukup saya bercerita mengenai ‘keseksian’ dan ‘keghairahan’ memiliki MCC ni.Kalau nak,boleh buat belian melalui maklumat berikut:

Monster Crazy Crunchy
www.crazycrunchy.com.my
Coklat Sedap!

Dah beli nanti,jangan salahkan saya kalau nasi dekat rumah anda tak habis dek kerana penangan MCC yang seksi dan menghairahkan ini.Percaya cakap saya,satu botol memang tak cukup.Alang-alang nak beli,angkut la 4 botol dan ke atas.Boleh menderma sambil membeli! :)

coklat yang sedap

 Selamat Mencuba!

17 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here