Kisah Coklat Yang Sexy - Dunia Farisya
MAKANAN

Kisah Coklat Yang Sexy

Jul 22, 2014
coklat yang sedap

Kisah Coklat Yang Sexy | Pernah dengar pasal coklat yang sexy?Suatu yang mustahil tetapi ianya memang wujud.Pertama kali saya sendiri makan coklat yang sexy,yummy dan crunchy tu,saya terpegun.Kesedapan coklat tu memang tak boleh dinafikan lagi.Coklat yang sedap ini juga berjaya mencuri hati saya untuk tidak berpaling kepada coklat yang lain.Pendek kata,bagi 5 botol pun memang tak cukup.Dalam sekelip mata sahaja boleh habis.

coklat yang sedap

Monster Crazy Crunchy

Packaging yang menarik.Jelas dan sexy.Monster Crazy Crunchy ni juga sesuai dibuat sebagai hantaran,hadiah mahupun sebagai juadah ketika berhari raya nanti.Tampilkan kelainan dengan Monster Crazy Crunchy ni.Saya sendiri dalam perancangan nak borong banyak sikit nak letak kat rumah.Nak beri tetamu yang datang merasa serba sedikit kelainan Monster Crazy Crunchy ni.Coklat yang digunakan juga kurang manis yang mana semua lapisan umur sesuai untuk merasai kenikmatan MCC ni.

coklat yang sedap

Dilimpahi dengan Marshmallow Amana

coklat yang sedap

Lelehan coklat yang sexy

Nampak tak kilauan lelehan coklat tu dalam gambar di atas?Sangat menggiurkan saya sendiri tatkala menulis cerita ini.Sedapnya memang tak terkira.Sampaikan saya teringat-ingat masa tidur.Berbuka atau bersahur dengan MCC ni pun dah cukup kenyang.Alhamdulillah.Terima kasih tuan Master Zuheir Mafarz atas rezeki ini.

Dah.Cukup saya bercerita mengenai ‘keseksian’ dan ‘keghairahan’ memiliki MCC ni.Kalau nak,boleh buat belian melalui maklumat berikut:

Monster Crazy Crunchy
www.crazycrunchy.com.my
Coklat Sedap!

Dah beli nanti,jangan salahkan saya kalau nasi dekat rumah anda tak habis dek kerana penangan MCC yang seksi dan menghairahkan ini.Percaya cakap saya,satu botol memang tak cukup.Alang-alang nak beli,angkut la 4 botol dan ke atas.Boleh menderma sambil membeli! :)

coklat yang sedap

 Selamat Mencuba!

You Might Also Like

17 Comments

  • Reply ietams Jul 22, 2014 at 9:48 PM

    huhuhuhu betul-betul terasa manisnya coklat ni..

  • Reply Azhafizah Jul 23, 2014 at 5:34 PM

    wahh memang sexy chocolate ni..sedapnya kan.

  • Reply Bahrain Jul 24, 2014 at 1:48 AM

    Kalau rasanya yang sedap memang membuatkan coklat tu sexy. :)

  • Reply Mazni Azmi Jul 24, 2014 at 2:50 AM

    :) Oh tidak.. bila hantu coklat terjumpa coklat.

    Memang naiklah kandungan gula dalam darah lepas ni :)

    Adeh2..

    Sedapnya..

  • Reply Azwan Anuar Jul 24, 2014 at 12:31 PM

    ahh..aku terbaca post ni di tengah hari..cis…terasa kelaparan lak… :)

  • Reply Kamil Salleh Jul 25, 2014 at 11:19 PM

    Belum mencuba lagi coklat sexy ni. Pasti sedap punye. Salam Ramadhan buat rakanku Farisya dan Salam Aidilfitri. Jika balik kampung, berhati-hati di jalan raya ye!

  • Reply Fiza Rahman Aug 5, 2014 at 4:12 PM

    Macam sedap jer ni. Dah lah penggemar coklat tegar ☺☺

  • Reply Kisah Coklat Yang Sexy 2 - ♥Farisya Anastasyia♥ Aug 6, 2014 at 6:22 PM

    […] Coklat Yang Sexy 2 | Hari tu dah cerita pasa kisah coklat yang sexy.Hari ni nak cerita lagi sebab coklat dia memang sedap yang […]

  • Reply Nurul Fazreen Othman Oct 29, 2014 at 12:34 PM

    terliurnya tgk…aduyai. I love chocolate!!

  • Leave a Reply