Home KESIHATAN Supplement Terbaik Untuk Bayi Dan Kanak-Kanak

Supplement Terbaik Untuk Bayi Dan Kanak-Kanak

194
4
SHARE

Supplement Terbaik Untuk Bayi Dan Kanak-Kanak  | Berbicara mengenai perihal bayi dan kanak-kanak bukan lagi perkara asing bagi saya biarpun saya masih belum berumah tangga.Tetapi kehidupan saya yang dikelilingi adik-adik yang membesar bersama membuatkan saya terdedah dengan ilmu membesarkan bayi dan kanak-kanak.Ditambah pula dengan tunjuk ajar semasa menuntut di kolej dahulu di mana saya turut didedahkan dengan praktikal di Wad Bayi dan Kanak-Kanak atau Pediatrik.

Teringat satu cerita semasa saya menjalani praktikal di Wad Pediatrik,Hospital Besar Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu di mana saya dan sahabat saya  di tugaskan untuk memberi ubat kepada semua pesakit kanak-kanak ketika itu.Ada yang perlu diberikan ubat melalui mulut (oral) dan ada juga melalui saluran darah (IV line).Bahagian yang saya sendiri gerun ialah pemberian ubat melalui IV.Ngilu pun ada sebenarnya.Tambah lagi nak beri kepada seorang budak kecil yang masih tak tahu apa itu erti sakit.Sejak dari itu,saya belajar satu perkara di mana sebagai seorang ibu ,penjagaan kesihatan anak-anak perlu dititik beratkan sejak dari bayi lagi.Bak kata pepatah ‘mencegah itu lebih baik dari merawat’.

Bila mana kita sendiri menjaga dan mengambil berat perihal kesihatan anak-anak sejak dari kecil,InsyaAllah kesihatan mereka akan terjaga.Tetapi bagaimana nak pastikan bahawa mereka terjaga sejak dari kecil?Itulah yang saya akan kongsikan dengan semua pembaca hari ini iaitu mengenai supplement  terbaik untuk bayi dan kanak-kanak.Mungkin ramai ibu dan bapa di luar sana mungkin dah mengetahui mengenai cara menjaga kesihatan anak.Tetapi jangan sekadar  tahu sahaja tetapi tidak bertindak.Kuasa ilmu mencetuskan tindakan.InsyaAllah hasilnya luar biasa.

Supplement terbaik untuk bayi dan kanak-kanak yang dimaksudkan ialah Qaseh Gold Junior yang diedarkan oleh Ana Edar Sdn Bhd.Qaseh Gold Junior juga merupakan formulasi makanan sunnah dan merupakan supplement kesihatan yang terbaik.Pertama kali saya mengetahui mengenai produk ini ialah melalui Cik  Hafizah.Pada masa itu juga saya sedang tercari-cari supplement untuk ibu mengandung  juga memandangkan kakak saya sendiri sedang mencari supplement untuk ibu mengandung. qaseh gold junior

Qaseh Gold Junior adalah gabungan unik 15 ramuan hebat yang boleh membantu menguatkan sistem imun anak anda.

Sejujurnya,saya sangat menggalakkan para pembaca saya untuk memiliki supplement terbaik untuk bayi dan kanak-kanak Qaseh Gold Junior ini kerana:

  • 8 ramuan sunnah dalam satu botol yang mana korang tak perlu nak bazirkan banyak duit untuk botol berlaianan khasiat.
  • Menguatkan sistem immunisasi anak korang,jadi korang boleh jimatkan duit untuk perbelanjaan perubatan anak-anak.
  • Anak-anak cerdas dan bertenaga sebab nanti korang boleh mintak tolong diorang cabut rumput belakang rumah.
  • Qaseh Gold Junior ni lazat dan mudah dimakan jadi nanti tak perlu ikat anak-anak kat kerusi sebab nak bagi diorang makan makanan tambahan.hehe
  • Daya ingatan anak-anak menjadi tajam sampai korang letih nak layan kerenah mereka yang bijak.hehe

qaseh gold junior

Cara guna Qaseh Gold Junior juga sangat mudah dengan hanya dengan dimulakan dengan Bismillah,selawat dan niat yang betul.Bayi dan kanak-kanak boleh mengambil 2 kali sehari.

qaseh gold junior

Sekarang ni memang banyak kan supplement tambahan untuk anak-anak sampai saya sendiri pun pening melihat semua tu.Tapi InsyaAllah,dengan Qaseh Gold Junior,segala masalah kesihatan bayi dan anak akan terjawab dan terjaga.Sebenarnya kalau nak sembang panjang memang tak cukup satu artikel ni.Segala kemusykilan dan pertanyaan boleh diajukan kepada Cik Hafizah nanti.Antara testimoni panas Qaseh Gold Junior:

makanan tambahan terbaik

supplement terbaik

 

 

supplement kesihatan bayi dan anak-anak

Qaseh Gold Junior juga telah mendapat persijilan Halal daripada  JAKIM,IMP dan merupakan produk MUSLIM.Jadi tak perlu ragu-ragu dengan produk keluaran Ana Edar Sdn Bhd ni.Segalanya telah diperakui sah.

Sebarang tempahan dan urusan pembelian juga boleh dilakukan melalui maklumat berikut:

Fiz Qaseh Gold / Health and Beauty Product
0192282508 (Fiza) / 0193835234 (Fizee)

RM60.00 / 430ml

Anak-anak amanah Allah.Tuntunlah,jagalah dan santunilah mereka sebaiknya ..

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here