FESYEN

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola

Jun 30, 2014
JUBAH LELAKI WARNA KELABU

Jubah Lelaki Yang Cantik By Sola | Hari ni terpandang satu online shop yang menjual jubah lelaki yang cantik dan elegant.Pada mulanya nak tengok sekali imbas sahaja,tetapi bila mata dah ‘terjeling’ dekat gambar lain,maka bertapalah di online shop tu selama satu jam hadap gambar-gambar jubah lelaki yang cantik tu.

JUBAH LELAKI WARNA KUNING EMAS DAN HITAM

Antara jubah yang dihasilkan ialah Jubah Luqman,Jubah Zariat,Jubah Mulk,Jubah Zumar,Jubah Nahl dan Jubah Safat.Jubah ini adalah hasil seni tangan makeup artist yang namanya memang dah terkenal dalam dunia seni tanah air kita iaitu Sola Wedding Couture.Selain menghasilkan jubah,beliau juga menyediakan servis makeup dan gaun pengantin di sekitar Kuala Lumpur.

Material Berkualiti Tinggi

Jubah yang dihasilkan oleh Sola Wedding Couture Β juga menggunakan material yang berkualiti tinggi iaitu heavy Valentro yang mana mampu menyerap dan menghilangkan bau peluh seseorang.Dengan harga yang berpatutan,si pemakai akan kelihatan bergaya dan stylo pada lebaran nanti.Jubah ini juga sesuai untuk semua peringkat umur dan lapisan masyarakat.

Moden Dan Elegant

Design yang dihasilkan oleh Sola Wedding Couture juga sangat ekslusif serta maskulin.Rekaan jubah yang cantik dari designer ini sesuai untuk dipakai di mana-mana majlis rasmi,santai,ke masjid atau pun di majlis perkahwinan.Rekaan beliau sangat simple tetapi masih mampu menampilkan gaya yang ekslusif dan stylo.Beliau juga sangat menekankan ciri-ciri moden pada setiap koleksinya.

Ikut Citarasa Pelanggan

Jubah yang dihasilkan oleh Sola juga mengikut ukuran dan citarasa pelanggan itu sendiri memandangkan jubah ini adalah custom-made.Pelanggan juga boleh memilih warna jubah mengikut warna kegemaran masing-masing.Jangan risau kalau tak tahu nak piih warna apa memandangkan Sola merupakan seorang designer yang sangat ramah melayan pelanggan-pelangganya.

JUBAH LELAKI YANG CANTIK

 

JUBAH LELAKI WARNA KELABU

Cara Nak Order Jubah By Sola

Kalau ada yang berminat,boleh segera pergi serbu butik fizikal Sola Wedding Couture:

Fanpage:Furqon By Sola Wedding Couture [KLIK]
No 26,Jalan BP 6,Taman Bukit Permata,Sri Gombak ,68100 Batu Caves Selangor.
WhatsApp/Msj: 019-645 8618Β 

Boleh serbu dan tempah cepat-cepat memandangan slot tempahan sangat TERHAD.Hidupkan sunnah Rasulullah S.A.W dengan mengikuti akhlak dan peribadi baginda.InsyaAllah.

Salam Ramadhan!

You Might Also Like

20 Comments

  • Reply Azhafizah Jun 30, 2014 at 3:55 PM

    cantik..boleh tunjuk kat husband nanti :)

  • Reply Bahrain Jun 30, 2014 at 9:58 PM

    Pernah try jubah berwarna macam ni tapi tak kena pada empunya badan. Tapi memang cantik design jubah terbaru ni.

  • Reply Riri Jul 1, 2014 at 12:08 PM

    selamat tengah hari. salam perkenalan dan selamat menunaikan ibadah puasa

  • Reply yati adam Jul 2, 2014 at 8:33 AM

    as salam.. cantik la jubah ni.. menepati tema family saya tahin ni…
    jemput ke blog saya..

    http://www.yatiadam.com

  • Reply faizal Jul 3, 2014 at 9:54 AM

    memang cantik jubah-jubah ni

  • Reply cikgu naman Jul 7, 2014 at 11:53 PM

    memang cantik sangat..berkenannya

    tapi kalah dengan harga..hehe

    • Reply Farisya Anastasyia Jul 10, 2014 at 6:09 PM

      hehe.xpe,boleh kumpul slow2 :)

      • Reply zaida Jan 14, 2015 at 2:11 PM

        jubah sangat cantik. berapa rm?

  • Reply Tudung Labuh Online Aug 23, 2014 at 10:49 PM

    Pernah dengar iklan jubah di radio pasal jubah ni

    Kelakar pula bila ingat..

    Dalam iklan tu..

    “Gua Rock Beb.. Mana main jubah jubah”

    Orang arab pun lelaki sejati apa.

    Tetap pakai jubah. Hehe

  • Reply Muhammad safwan . Sep 29, 2014 at 8:29 AM

    Nice , cool . .

  • Reply Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola - Jan 27, 2015 at 12:17 PM

    […] Jubah Couple Yang Moden Furqon By Sola | Artikel ni acah-acah untuk teaser post atau orang kampung kata nak panaskan enjin dulu.Hehe.Sebelum official gambar keluar dari oven,kita bagi korang sentap sikit dengan gambar teaser koleksi jubah couple Furqon By Sola ni dulu ye.Hehe […]

  • Reply Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola - Feb 8, 2015 at 5:21 PM

    […] Jubah Couple Furqon Yang Cantik Dari Sola | Artikel ni merupakan kesinambungan dari artikel sebelum ini iaitu artikel Jubah Couple Moden by Sola.Tetapi hari ni saya nak sembang dan sajikan dengan lebih banyak gambar-gambar terbaru koleksi jubah couple Furqon by Sola ni.Apa yang pasti,korang tak akan senang duduk lepas tengok gambar-gambar ni.Hehe. […]

  • Reply mr.faizal Jun 17, 2015 at 12:32 PM

    Salam admin,
    can I purchase from a web store?
    please post the url website,
    tq.

    • Reply admin Jun 17, 2015 at 5:20 PM

      WSLM
      YES BUT DO WHATSAPP 019 645 8618

  • Reply Abu Bilqis Oct 2, 2015 at 7:35 PM

    Bismillaah,Afwan bgmn cara order gamis jubah ikhwan model gambar Luke Amin,mohon untuk dibalas.

  • Reply aleya Jul 1, 2016 at 2:18 PM

    Hi..cntik sanagt

  • Reply Abdulraof Alismail Feb 28, 2017 at 8:35 PM

    HELLO, Please inform how can I order some of you good products, and send to saudi arabia,
    Regards

  • Leave a Reply to Abu Bilqis Cancel Reply