MAKANAN

Chewy Choc Cubes Coklat Yang Sedap

Jun 24, 2014
coklat yang sedap

Chewy Choc Cubes Coklat Yang Sedap | Pertama kali saya dengar nama coklat ni buat saya terfikir bagaimana agaknya bentuk dan rupa coklat tu.Rezeki ‘lebih’ menyapa saya sewaktu khusyuk menyiapkan kerja-kerja yang tertunggak semasa keberadaan saya di pejabat Farid Laham apabila tuan Khairul Fadhli menawarkan satu bekas yang berisi Chewy Choc Cubes ini sebagai tester ‘pemanis mulut’.

Tanpa berlengah,kurang masa setengah jam habis licin satu bekas tester yang mengandungi coklat yang sedap tu.Pada mulanya saya menyangka ianya biskut coklat,tetapi sangkaan saya meleset sama sekali tatkala satu biji (mungkin satu ketul) berada dalam mulut saya.Hehe.Sedapnya coklat ni memang tak dapat saya nak ungkapkan dengan kata-kata.Sampai saya masih teringat-ingat ke hari ni.Sembang panjang pun tak guna sebab nanti saya makin kempunan sebab dah jauh dari tuan Khairul Fadhli.Kalau dekat,dah lama pergi Cash-On-Delivery (COD) banyak-banyak dengan dia.Hehe.

coklat yang sedap

 

Posting di Facebook dan Instagram saya juga berjaya ‘mengumpan’ dan ‘melelehkan air liur sahabat di Facebook.Maafkan saya.Tidak niat sebenarnya cuma sekadar menolong sahabat saya yang berniaga.Tapi sejujurnya memang tak dapat dinafikan lagi Chewy Choc Cubes mereka berjaya ‘menggoda’ nafsu makan saya yang tidak gemarkan makanan yang manis.Chewy Choc Cubes ni tidak begitu manis dan tidak begitu ‘hambar’.Secukup rasa dan berjaya buat anda ‘setia’ dengannya.Hehe

coklat yang sedap

coklat yang sedap

biskut coklat yang sedap

biskut coklat yang sedap

Bagi yang berminat untuk mencuba Chewy Choc Cubes coklat yang sedap ni,bolehlah menghubungi Tuan Khairul Fadhli atau Puan Ejie Arifin melalui maklumat berikut:

Chewy Choc Cubes
www.chewychoc.com
0
10-332 4631
32-3B SunwayMas Commercial Centre,
Jalan PJU 1/3B,47301 Petaling Jaya Selangor

Khairul Fadhli
Ejie Arifin
03-7886  5815

Happiness in every bite!

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply farid laham Jun 24, 2014 at 10:19 PM

    sdapnyeee,,,klo boleh free,sebekas pn xckup

  • Reply hannyabdullah Jun 25, 2014 at 12:02 AM

    Abang yang senyum banyak tu kan…actually akak berebut gan dia makan Chewy Choc tu tau…tapi dia yang dapat banyak sebab akak cakap banyak…hehehe

  • Reply Some Guy Jun 25, 2014 at 12:21 AM

    Salam, link ke Chewy Choc Cubes tu broken… Boleh repair link tu. 🙂

    Neway… Rasa nak makan baca review ni huhu

  • Reply Khairul Fadhli Jun 25, 2014 at 1:21 AM

    Terima kasih diatas review nya. hehe.. bab berebut tu memang betul. Kak hanny dgn abg mushashi berebut. 😛

    Tagline baru “Ketagih abis” 😛

  • Reply hafizihamsan Jun 30, 2014 at 7:14 AM

    memang terbaik ccc ni ayer tangan abam khairul tu hihi

  • Reply Azhafizah Jun 30, 2014 at 10:51 AM

    makanan baru yang mampu membuat air liur meleleh..cam sedap tu 🙂

  • Reply ejam Jul 4, 2014 at 10:15 AM

    tabah yer ejam, saat baca entri ini anda sedang berpuasa…
    mengiurkan btol tengok ccc tu…

  • Leave a Reply