Kedai Tayar Terbaik Di Kuala Terengganu - Dunia Farisya
TRAVEL

Kedai Tayar Terbaik Di Kuala Terengganu

May 19, 2014
kedai tayar terbaik di kuala terengganu

Kedai Tayar Terbaik Di Kuala Terengganu | Hari ni berkesempatan pergi tukar tayar kereta dekat kedai tayar terbaik di Kuala Terengganu.Hajat di hati nak pergi top-up angin tayar sahaja.Tapi alih-alih sampai sana,anak tauke cina tu cakap tayar dah kena alih pergi belakang sebab dah lebih limit kilometer.Perempuan mana ambil tahu sangat bab-bab kenderaan ni.Tapi sebagai perempuan,bab-bab kenderaan ni wajib ambil tahu jugak.Kan tak pasal kena tipu dengan orang.

kedai tayar terbaik di kuala terengganu kedai tayar terbaik di kuala terengganu

 

Untuk servis alih tayar ni hanya dikenakan bayaran RM20 sahaja.Tuan kedai dengan anak-anak dia semua ramah.Tak terlayan nak bercakap sebab ramah sangat.Servis dan perkhidmatan pun memang terbaik.Kami sekeluarga memang selalu ke kedai tayar Uncle China ni.Abah memang rapat dengan diorang,jadi no wonder la kan.

Bagi anda yang masih tercari-cari kedai tayar terbaik di Kuala Terengganu,saya sangat mengesyorkan kedai ini.Memang dijamin puas hati dengan servis dan layanan yang mereka berikan.Terbaik!

Maklumat lanjut:

Kedai Tayar Ban Hong Leong

15C,Jalan Balik Bukit 20300 Kuala Terengganu Kuala Terengganu

Tel:09-622 2036

 

 

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply Mimie May 19, 2014 at 11:57 AM

    Kalau servis terbaik memg suke nk pergi..patplohpat kali pun xpe

  • Reply ejam May 19, 2014 at 12:03 PM

    kedai apa pun kalau kita selaku pelanggan dilayan dengan ramah memang rasa bahagiakan…
    rasa setiap sen yang kita belanjakan itu berbaloi sangat2.

  • Reply akubiomed May 19, 2014 at 1:42 PM

    Pastikan akan kembali jika perkhidmatan yang diberikan memuaskan hati.

  • Reply Pondok Papan May 21, 2014 at 3:42 PM

    Perghhh memang terbaik..rasanya macam pernah jer ke kedai ni..buang paku pada tayar…kalau tak silap..orangnya pun peramah kat kedai ni..hehe

  • Reply liyliz yusof May 23, 2014 at 12:39 PM

    liz pun da mula hamik tahu pasal kereta. bulan depan da start pakai kereta sndri

  • Reply Azhafizah May 30, 2014 at 7:49 PM

    Bab² part kereta ni memang kena pilih yang terbaik dan service yang terbaik.

  • Reply yati adam Aug 24, 2014 at 7:20 PM

    wah.. best kan dapat jumpa kedai macam, ni.

  • Reply SaniYunus Sep 10, 2014 at 9:51 PM

    Udahlah murah. Servis pun terbaik.. Mahal sikit pun tak pa janji tip-top.. Banyak sekarang ni yang charge mahal tapi servis hampeh..

  • Reply Raayeop Aug 4, 2016 at 10:59 PM

    Kalau nak cari tayar di area KL, boleh cuba website https://mytayar.com

    Ada >50 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

  • Leave a Reply