SEMBANG SANTAI

Blogger Designer Terbaik

Apr 8, 2014
design custom casing murah

Blogger Designer Terbaik | Kali ni FA nak melunaskan ‘hutang’ dekat blogger designer yang baik dan comel ye.Rasanya mungkin semua dah familiar dengan blogger designer ni.Orangnya comel molek,manis macam kacukan Chinese dan tak lokek dengan senyuman.Ruginya kalau korang tak kenal dia iaitu Azhafizah Md Nor,pemilik blog www.azhafizah.com.

blogger designer

Blogger Designer Terbaik-www.azhafizah.com

Azhafizah Md Nor merupakan seorang blogger yang begitu obses dengan warna pink sesuai dengan tagline blognya ‘Si Hati Merah Jambu’.Beliau merupakan seorang fulltime blogger,designer dan housewife kepada seorang suami yang comel juga.Beliau juga merupakan seorang lulusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik dari UiTM Shah Alam.FA pasti mesti ramai bekas pelajar atau pelajar UiTM Shah Alam yang mengenali beliau.Azhafizah lebih mesra disapa dengan panggilan ‘Fiza‘ atau ‘Kak Fiza’.FA lebih selesa memanggil beliau dengan panggilan ‘Kak Fiza’ *dah macam ayat karangan sekolah =.=’ *

Apa yang FA nak cerita sebenarnya adalah mengenai servis dan perkhidmatan yang beliau berikan sebagai blogger designer.FA dah menggunakan khidmat dan servis Kak Fiza banyak kali.Sejujurnya FA sangat berpuas hati dengan servis Kak Fiza.Kak Fiza juga merupakan seorang yang sangat sabar,amanah,dedikasi,menepati masa dalam menjalankan tugasnya.Itulah elemen yang patut ada pada diri seorang designer.Kalau korang yang bergelar designer tak mampu nak hadam sifat seperti ini,jangan mimpi di siang hari la ye.Hehe.

Antara perkhidmatan yang FA pernah dapatkan dari Kak Fiza adalah servis design header blog dan design custom-made casing(design sahaja) .Hasil yang FA dapat dari kedua-dua design ini sangat memuaskan hati dan betul-betul menepati cita rasa FA sebagai seorang yang simple but nice.Hehe.Memang mudah berkira sangat dengan Kak Fiza ni.Korang cakap je nak design macam mana,pasti korang takkan kecewa dengan hasilnya.

header blog cantik

Header Blog Yang Menarik Dan Menawan Hati

design custom casing murah

Design custom-made casing yang superr lawa dari Kak Fiza!

Cantik kan design dia?Banyak lagi design menarik yang korang kena pergi survey sendiri di blog Kak Fiza taw.Harga yang diberikan memang sangat berpatutan dan memang korang berpuas hati sangat dengan harga dia.Setakat ni semua yang pernah menggunakan servis Kak Fiza memang berpuas hati.Sampaikan Mak Dara pun suka taw!

Selain dari design untuk header blog dan custom-made casing,Kak Fiza juga menyediakan servis ilustrasi vector,full editing template blog,custom-made template dan banyak lagi la.FA nak senaraikan satu-satu pun penat.Kalau korang nak tahu,korang kena pergi singgah blog Kak Fiza taw.Tapi korang kena ingat,korang kena sabar kalau nak tempah design dari Kak Fiza ni sebab dia sentiasa dapat banyak tempahan sampai kadang-kadang kena stop ambil tempahan.Yela,Kak Fiza bukan robot taw nak kena push siapkan cepat-cepat.Jadi korang kena belajar bersabar.Kak Fiza pun nak cuti jugak,nak rehat jugak,kena layan makan minum si suami lagi.Jadi,faham-faham la ye.Hehe.

Dah penat cerita.Cerita banyak-banyak nanti korang tak syok.Nak tahu lebih,korang wajib singgah blog Kak Fiza ye.

www.azhafizah.com

Blog Azhafizah

NotaKecil FA:Sangat berpuas hati dengan servis Kak Fiza.Terutama sekali tang header tu FA dah jatuh cinta.Hehe

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply ieta mat sa'ad Apr 8, 2014 at 11:05 AM

    mmg tengah cari designer blog pun… thanks Farisya…

  • Reply Alycia Apr 8, 2014 at 2:44 PM

    salam kenal dari blog Azhafizah. Yup, blog kak Alycia pun guna designer yg sama.. sgt2 puas hatikan πŸ˜‰

  • Reply Fiza Rahman Apr 8, 2014 at 2:51 PM

    Cantik lah header blog & casing tu ☺

  • Reply Mimie Apr 8, 2014 at 2:52 PM

    salam kenal…dari blog fiza..

    akak pun tempah kat dia..design dia memg awesome

  • Reply asman wan ruzlan Apr 8, 2014 at 3:23 PM

    ya Allah , yang casing tak tahan tu , cun melecun , corak tuh , kite bagi or die buat-buat rase yang corak tu kite berkenan, hahahaha , finally , header comey tu datang dari ane , hahaha , lawa bak hang.. suke-suke-suke. !

  • Reply akupenghibur Apr 8, 2014 at 3:31 PM

    seriously cantik hasil kerjanya

  • Reply Azhafizah Apr 8, 2014 at 4:18 PM

    Ish..hutang apa pulak ni syirah oi..amboiii..dah rasa macam terlebih sudah pujian ni..Alhamdulillah puas hati.Terima kasih banyakΒ² ye.Siap promote lagi pulak tu..Masih ramai lagi yang terbaik dan harap juga dapat buat yang terbaik untuk bloggers. πŸ™‚ Belajar dan terus belajar. πŸ™‚

  • Reply iluvtour Apr 8, 2014 at 6:15 PM

    memang cantik..

  • Reply Tya Salmid Apr 8, 2014 at 8:51 PM

    comelnyaaaa pinkyyyyyy !!!!

  • Reply Cik Nad Apr 9, 2014 at 9:44 AM

    huwaa kitepn nk tetempah la cmni !!!!!! hehee

  • Reply Bahrain Apr 9, 2014 at 8:08 PM

    kenal dengan blogger tersebut. Memang kreatif dan sangat cantik. Header blog ni pun cantik.

  • Reply Syira Lokman Apr 16, 2014 at 8:58 PM

    syira lagi suka..design baru blog syira,kak fiza la buatkan πŸ™‚

  • Reply AkmaOmar Apr 23, 2014 at 2:21 AM

    Akak ada masuk blog dia mmg cun… Patutlah webmaster juga rupanya, blog cantik dan kemas.

  • Leave a Reply