KECANTIKAN

Pengilat Bibir Terbaik

Mar 28, 2014
Pengilat Bibir Terbaik

Pengilat Bibir Terbaik | Hari ni nak cerita mengenai pengilat bibir yang terbaik bagi FA.Seriously,memang FA serasi sangat dengan pengilat bibir ni.Bagi FA,setakat ni Maybelline Lip Polish adalah yang terbaik.Tak melekit dan sesuai untuk gadis remaja dan wanita yang bekerjaya.

Kadang-kadang susah nak cari lipstik atau pelembap bibir yang benar-benar sesuai dengan bibir kita.Tapi sejak FA guna Maybelline Lip Polish,FA rasa macam dah jatuh cinta.Rasa nak jilat-jilat je bibir ni sebab rasa dia ‘manis’ sikit.Hehe.FA guna kod Maybelline Lip Polish Glam 2.

Pengilat Bibir Terbaik

Maybelline Lip Polish-Pengilat Bibir Terbaik

Warnanya yang sedikit pinky+orange coral buat FA rasa muda sangat.Hehe.Rasa macam umur 16 tahun *sila muntah hijau* .Bila FA pakai ni,memang tak melekit,tak merekah serta tak melekat dekat gigi *kisah benar* .So,korang tak perlu risau kalau nak beli Maybelline Lip Polish ni.Serius dan FA berani jamin korang pasti suka sebab warna yang dikeluarkan memang semuanya cantik.Nak beli nanti korang tengok leklok kod dia taw.Jangan salah beli pulak.

Pengilat Bibir Terbaik

Ni Hasilnya Lepas Pakai Maybelline Lip Polish Glam 2

Dengan Maybelline Lip Polish ni jugak,korang tak perlu risau dengan kuasa ‘glittering’ dia tu.Sebab pengilat dia just soft.Tak terlalu over macam yang Datuk Siti pernah pakai.Hehe.Just nice.So dengan Maybelline Lip Polish,korang akan tampil menawan dan cantik macam Datuk Siti nanti.Nanti kalau ambil gambar,terserlah kemain la bibir korang.Hehe.Dan bila dah pakai lip polish ni,korang tak perlu pakai lipstick dan lip balm.Dia dah cukup pakej! πŸ™‚

Ada banyak pilihan warna untuk Maybelline Lip Polish ni.Tapi FA paling suka warna Glam 2.Warna dia sangat cantik.Tak menyesal langsung ambil warna ni.Warna lain yang di sediakan memang memukau dan korang boleh lihat di laman web mereka nanti.FA malas nak cerita panjang-panjang,nanti tak suprise la korang nak membeli.Hehe.

Nota FA:Selamat Membeli.Kalau pakai ni boleh korang buat duck face bebanyak noh!

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply Azhafizah Mar 28, 2014 at 6:41 PM

    Nak beli glam2 jugaklah..wowo bibir jadi cantik gitu kan dengan warna dia memang menarik..macam umur 16 tahun tu.

  • Reply Ara Nadea Mar 28, 2014 at 6:42 PM

    Cantik warna dia. Natural je. Akak memang minat dgn maybelline ni. Dia buat utk age range kita.

  • Reply INNANIE ARIFFIN Mar 29, 2014 at 4:44 AM

    This is my daily lipstick tau FA! the colour suit every skin tone. 3in1 potion as lipstick, lipgloss and lip balm. gosh! everything is complete in one tube! πŸ™‚

  • Reply mia liana Mar 29, 2014 at 9:25 AM

    ooo bagus juga ni.. kak mia pakai yang mary kay punya…

  • Reply liyliz yusof Mar 29, 2014 at 2:34 PM

    Hi fa amboi dia nk jilat2. fa kerja dkt mana?

  • Reply profhariz Mar 29, 2014 at 6:42 PM

    Penggilat je? Takleh basah?

  • Reply Syuhada Baharudin Apr 1, 2014 at 6:35 PM

    yes…akak pun pakai lipgloss Maybelline..

  • Reply Pendekar Berkuda Apr 2, 2014 at 1:04 AM

    Aku nak pakai tapi. Macam tak sesuai. hehhe

  • Leave a Reply