Apa Itu Harum Malam? - Dunia Farisya
KECANTIKAN KESIHATAN

Apa Itu Harum Malam?

Mar 31, 2014
harum malam

Apa Itu Harum Malam? | Sejak dua menjak ni,ramai yang bising mengenai Harum Malam.Tapi ada juga segelintir yang belum mengetahui apa itu Harum Malam.Sampaikan ada yang mesej FA di whatsapp bertanyakan perihal Harum Malam ni.

Apa Itu Harum Malam?

Harum Malam merupakan supplemen kesihatan dalaman bagi wanita sahaja yang membantu mengatasi masalah-masalah dalaman seperti:

♡ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual -bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering

♡ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina

♡ Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing

♡ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon ♡ Mengurangkan tekanan dan tension

♡ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

♡ Membantu menegangkan payudara dan punggul

♡ Merapatkan hubungan suami isteri

Ramuan Harum Malam: Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica.

Cara Makan Harum Malam

Ramai juga customer FA yang bertanyakan macam mana nak makan Harum Malam ni.Cara yang sangat senang.Hanya perlu mengambil 2 kali sehari.1 sudu besar sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur untuk kesan yang lebih efektif.Amalkan meminum air putih 8 gelas sehari untuk kesan yang berpanjangan.

Harga Sebotol Harum Malam

Sejak dua menjak ni FA kerap nampak yang jual murah Harum Malam ni.Hati-hati ye semua pengguna,berkemungkinan yang dijual murah tu adalah yang tiruan.Pihak HQ tidak akan bertanggungjawab di atas pembelian yang dilakukan oleh pelanggan yang tersalah membeli produk tiruan.Jadi pastikan anda membeli produk Harum Malam yang original dari HQ atau pengedar-pengedar yang sah sahaja.Untuk makluman semua pengguna,harga yang dinyatakan sudah termasuk kos pengeposan ye.

Harga Sebotol Harum Malam

RM 40 (SEMENANJUNG) / RM45 (SABAH SARAWAK)

harum malam

Harum Malam Original

Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Harum Malam

Adakah harum malam boleh diambil ketika period?

-Boleh.Ada sesetengah pengguna Harum Malam tidak lagi mengalami senggugut setelah mengambil Harum Malam.

Harum Malam untuk ibu mengandung?

-Harum Malam tidak boleh diambil oleh ibu mengandung.Tetapi boleh diambil oleh ibu yang tengah berpantang dan ingin memperbanyakkan susu ibu.

Anak dara boleh ambil Harum Malam?

-Boleh kerana Harum Malam khusus untuk semua wanita .

Adakah Harum Malam boleh membantu saya dapatkan zuriat?

-Kita Merancang dan berusaha,Allah menentukan.Setakat ini sudah ada customer yang pregnant hasil penggunaan Harum Malam.

Harum Malam ada dijual di luar atau di kedai-kedai jamu?

-Setakat ini HQ memaklumkan penjualan HARUM MALAM hanya melalui online sahaja.

Testimoni Harum Malam

FA sendiri pernah mencuba produk Harum Malam ni dan kesannya memang terbukti berjaya menyelesaikan masalah dalaman kita.Sejak FA ambil produk Harum Malam ni,tiap kali bangun tidur FA rasa sangat bertenaga dan muka bertambah seri *bukan seri pengantin yer* .Kadangkala badan kita memang memerlukan supplemen dalaman seperti Harum Malam ni.

Antara testimoni lain mengenai Harum Malam:

testimoni harum malam

 

testimoni harum malam

testimoni harum malam

 

Macam Mana Nak Order Harum Malam?

Sebarang tempahan dan pembelian boleh dibuat di inbox Harum MalamKLIK SINI

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini terkini,anda boleh dapatkan hubungi nombor 014-5121425/0139008715 .

p/s:Masih pening dengan si Alexa sebab dia merajuk tak habis lagi T_T

You Might Also Like

17 Comments

  • Reply Azhafizah Mar 31, 2014 at 3:23 PM

    saya salah seorang consumer harum malam.. Sangat membantu masalah dalaman wanita :)

  • Reply ANIRAH AZURI Mar 31, 2014 at 9:08 PM

    Kawan ada makan harum malam ni..
    kita sekadar tengok je lah..
    nak makan, macam takde confident lagi.. Hehe..
    Takpe insyaAllah, boleh wat review tentang kawan pula nanti.. :)

  • Reply aimie mokhtars Apr 1, 2014 at 5:43 PM

    ehem2x….semoga cepat la sampai hari untuk seri pengantinya… ^_^

  • Reply Pendekar Berkuda Apr 2, 2014 at 1:03 AM

    Sesuai untuk yang dah berkahwin ke?

  • Reply Ammar Apr 2, 2014 at 6:54 PM

    Lelaki boleh guna tak Harum Malam ni?

  • Reply Vimax Malaysia Apr 2, 2014 at 9:39 PM

    wife sy pon dh amalkan..tidak dinafikan sgt membantu masalah dalaman :)

  • Reply nadia johari Apr 2, 2014 at 11:28 PM

    ramai dah cuba rpoduk ni..kalau de rezeki lebih nad try

  • Reply Farid Laham Apr 7, 2014 at 4:20 PM

    baru tahu apa tu harum malam…ingt cerita hantu :)

  • Reply Saljuhumairah May 7, 2014 at 2:44 AM

    Saya dah belikan untuk isteri produk ni. Setakat ini dia belum beri apa-apa komen, mungkin baru lagi kot…

  • Reply mira Aug 2, 2014 at 2:13 PM

    saya baru minum produk harum malam setakat ni baru 2 botol 2nd botol tu saya period dlm sebulan tu 2 kali..sblm ni x pena sebulan 2 kali priod ni…

    • Reply miz dyah Aug 25, 2016 at 12:54 PM

      Sy pon dulu pernah ambil HM nie. Selama nie sy mmg tak ade masalah ngan lewat period. Tp ble consume HM period sy sebulan 2 kali. Sy jd x berani nak teruskn pengambilan.

  • Reply nur basirah mohd noor Mar 12, 2017 at 11:48 AM

    alhmdllah…sya mgu lps bulan 2.2017 amal kn harum mlm bru satu botol elok dh abis…bulan3.2017 sya xdtg period bru 3 hari sya sja p check klinik swsta,doc sah kn sya mgandung bru 4minggu ank ke 3 inshaallah..lg 3mgu sya kna dtg klinik utk scran 2bulan..doa utk sya moga allah pmudhkn urusan spjg mgdg n klhiran nty..amin,buat stkat la xalah la lg..alhmdllah moga spjg mgdg nir xalah la..sya klu alah ckup truk smpi msuk wad..ini smua rezeki allah..kita hnya brusaha n tawakal..y pntg byk bdoa..selamat mcuba!!

  • Leave a Reply