Home KECANTIKAN Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

334
20
SHARE

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk | Dulu sebenanrya dengar tudung satin,FA langsung tak minat.Sebab tudung tu mudah bergerak.Tapi lepas tengok kawan pakai,nampak berkenan pulak.Senang je dibentuk FA tengok.Cuba tengok gambar bawah ni.

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk
Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Sebelum nak beli kena fikir panjang,takut jugak kalau tudung tak menjadi,senang bergerak.Takkan FA 24 jam nak pegang kepala.Kan?Haha.So,cara yang terbaik,survey dulu dengan tukang yang jual tudung tu,elok ke tak kain dia.Jangan main beli je.Kalau dah terbeli,lepas tu tak berkenan sebab kain tak elok la,susah nak bentuk la,mula la merungut sorang-sorang.Tapi FA puas hati dan suka giler beli tudung satin dengan kawan FA ni.Memang tak menyesal.Hehe

 

Betul.FA tak tipu.Dan kalau korang beli dengan dia,serius FA cakap yang korang mesti takkan menyesal.Hehe.Material lembut,lepas tu senang pulak nak bentuk.Bukan senang nak cari tudung yang betul-betul ikut citarasa kita.Kan?Tengok gambar ni.

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk
Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk

Haa.Nampak tak?Menjadi kan tudung FA pakai tu?Hehe.Warna dia pun memang FA berkenan sangat-sangat.Match dengan jubah yang FA pakai.Memang banyak lagi pilihan warna lain yang FA yakin korang mesti terliur nak beli.Hehe.Tak percaya?Tengok ni.

Tudung Satin Yang Paling Senang Dibentuk
The Twin Collections

Lawa kan?Nak tengok lagi banyak atau dah rasa nak order,korang kena pergi terjah Fanpage The Twin Collections ni.Tengok details bawah:

Fanpage:The Twin Collections

Instagram:@thetwincollections

 p/s:Boleh dah ni buat pakai SBB2014 nanti.Hehe.

20 COMMENTS

  1. Assalamualaikum dik, lawanya tudung satin. baguslah senang dibentuk. akak suka pakai tudung bawal atau syria kalau pergi kerja. nak keluar dating dengan suami baru la merasa pakai shawl. hiewhiew. cantik tau adik pakai tudung pink. berseri muka ~~~

  2. Kita pun tak berani nak pakai tudung sati..nanti gerak-gerak..So far guna chiffon..oklah coz senang nak bentuk and tak bergerak-gerak..nway catik tudung satin dia…

  3. kite pakai shawl satin..My sis penah beli satin yang agak keras…at first dia tak suka…at da end dia paling suka sebab keras senang bentuk n tak bergerak.hahaha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here