Home SEMBANG SANTAI Review SirapLimau.com ?

Review SirapLimau.com ?

35
21
SHARE

Review SirapLimau.com ? – Tengah malam macam ni memang waktu yang sesuai untuk mencari idea untuk join Contest Review SirapLimau.com ni.Jujur FA cakap ni,ni kali pertama FA dengar nama blog ni.

Wujud jugak nama blog yang menggunakan nama air ni.Agak-agak lepas ni ada tak nama blog durianking.com ? Haha.

Kalau ikutkan perasaan malas,memang malas tahap gaban nak join contest yang kena buat entri review ni.Tapi memandangkan contest review SirapLimau.com ni kena dengan jiwa FA ,maka terpaksa merajinkan diri.Kenalah support rakan blogger yang anjurkan contest review ni,Encik Titan.

Review SirapLimau.com ?
Review SirapLimau.com ?

 

Niche Blog SirapLimau.com?

Mula-mula baca nama blog ni,FA ingat niche blog ni pasal makanan.Tapi sangkaan FA meleset beribu kaki.Sebenarnya blog SirapLimau.com ni memfokuskan kepada niche family dan women matters.Tapi FA syak owner blog ni ambil nama SirapLimau.com sebab mungkin owner  dia nak bagi gambaran bahawa ‘dalam kehidupan ni banyak kisah masam manisnya yang tersendiri’.

Mungkin juga owner dia sengaja ambik nama SirapLimau.com ni sebab dia nak pancing pembaca?Haha.Tak leh cakap lebih,nanti FA kena gam.Haha.Apa-apa pun,FA nak ucapkan syabas dekat owner dia sebab dia berjaya pancing FA untuk masuk blog dia sebab FA telah ‘ter’makan pancinggan dia.Haha.Lagipun FA nampak peluang untuk korang nak menang dalam contest review SirapLimau.com ni cerah .Haha.Korang tulis je review terbaik untuk SirapLimau.com ni.Mudah kan?Tulis je apa-apa pun.

Review  SirapLimau.com?

Nak tahu apa yang FA rasa kurang berkenan dan apa yang FA berkenan mengenai blog SirapLimau.com?Meh baca lagi ..! ^_^

Review SirapLimau.com ?
Header Blog SirapLimau.com

 

Header yang kurang ‘mengancam’

Komen:
Ya sejujurnya memang header blog SirapLimau.com kurang mengancam bagi FA kerana pilihan warnanya yang membuatkan FA mengantuk untuk meneruskan lagi perjalanan untuk meneliti blog ni.Kadang-kadang warna ni memainkan peranan yang sangat penting bagi para pembaca.

Cadangan:
Cuba tukar warna yang lebih ‘mengancam’ dan mampu membuat pembaca ‘melekat’ lebih lama dalam blog Siraplimau.com ni.

 

Review SirapLimau.com ?
Sidebar SirapLimau.com

 

Sidebar kurang ‘menyengat’

Komen:
Sidebar kurang ‘menyengat’ memandangkan susunan yang kurang menarik dan berterabur mengikut kepentingan.

Cadangan:
Susun semula bahagian sidebar mengikut ‘kepentingannya’ yang tersendiri.

Keseluruhan blog

Nampak ‘kosong’ dan masih boleh diperbaiki lagi.FA nampak blog SirapLimau.com boleh pergi jauh kerana pengisiannya yang menarik mampu membuat para pembaca untuk ‘setia’ dengan blog ini.

Review ringkas dan insyaAllah mampu membantu blog SirapLimau.com untuk menjadi lebih baik dan siapa tahu mungkin blog ini berjaya pergi lebih jauh dari blog FA.Eh,ada ke orang kenal blog FA?

Dah alang-alang baca entri ni,jangan lupa join Contest SEO Car Stickers Malaysia

Contest Review Blog SirapLimau.com ini dianjurkan oleh Encik Titan dan ditaja oleh SirapLimau.com dan Tareeq Al Jannah

21 COMMENTS

  1. Nak try lah…

    dah 2 ke 3 kali tengok ada blogger join tapi kurang nampak rupanya ianya sebuah blog… ok…

    ingat kan review semata2 sirap limau? adeh…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here