Home KECANTIKAN Losyen untuk cerahkan kulit terbaik!

Losyen untuk cerahkan kulit terbaik!

534
19
SHARE

Losyen untuk cerahkan kulit terbaik! | Siapa kat sini ada masalah kulit kusam dan gelap?Hari ni FA nak share mengenai satu losyen untuk cerahkan kulit dengan 3 kali pencerahan.Losyen ni banyak saiz.Saiz poket pun ada untuk mudahkan korang yang suka pakai losyen bila keluar ke mana-mana.

Losyen yang FA suka pakai ni adalah losyen dari Vaseline iaitu Healthy White Triple Lightening Lotion SPF24 yang berfungsi memberi pencerahan sehingga 3 kali lebih cerah.Haaa..Hebat tak?Haha..Hebat la nih kalau SPF24.SPF ni penting kalau korang nak tahu.SPF ni lah yang berfungsi melindungi kulit korang dari sinar UVA dan UVB yang berbahaya.

FA tak suka beli yang besar-besar sebab dah FA tahu FA ni jenis guna barang tak habis.Hehe..So beli saiz poket ┬ádah cukup.Kecik,Jimat dan senang nak bawak.Cuma bukak dan picit,sapu kat tangan korang,lengan korang.Jimat duit wehh………..!hehehe.

Tengok gambar ni ye ^_^

Losyen untuk cerahkan kulit terbaik!
Losyen untuk cerahkan kulit terbaik!

 

Dengan harga RM1 satu,FA dah jimat banyak sebab satu tiub ni ada 25ml,tapi boleh tahan sebulan lebih.Bergantung jugak kalau korang ni jenis main picit je,memang habis cepat la.Tak sampai seminggu la kot.Haha.

Yang paling penting,losyen ni sangat best.Tak melekit dan berminyak macam losyen jenama lain.Bau dia?Bau dia tak yah sembang,memang wangi kaw kaw la.Hehe.Bagi korang tak tahu la,sebab hidung lain-lain kan?hehe.

Dah,pergi beli kat Watson atau Guardian.Dua tempat tu je yang FA suka pergi kalau nak shopping body care product ni.Murah,cepat dan selesa nak memilih. ^_^

Paling tak suka kalau time nak beli barang,orang duk ikut dari belakang =.=!

19 COMMENTS

  1. loysen vasline memang terbaik..sa memang suka dulu susah sgt sa mw cari loysen yg ngam sama nie kulit sa tpi yg nie memang bagus baa…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here