Cantik dengan Elvyra Envy Coffee
KECANTIKAN KESIHATAN

Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

Jan 19, 2014
Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

Cantik dengan Elvyra Coffee | Mesti ni kali pertama korang dengar mengenai Elvyra Coffee kan?Hehe..Sekarang ni bukan minuman berasaskan berry je yang boleh menyihatkan dan mencantikkan kulit kita,malah coffee pun boleh.Tak percaya?Meh sambung baca lagi bebelan FA kali ni mengenai Cantik dengan Elvyra Coffee.

Elvyra Envy Coffee,Produk Muslim
Elvyra Envy Coffee ni merupakan produk keluaran orang Muslim kita sendiri,halal dan dijamin selamat.Jadi korang sebagai pengguna,wajib support masyarakat Muslim buat produk macam ni.Macam mana cara dia?Beli je Elvyra Envy Coffee ni ha.Hehehe.Yelah,kalau korang tak support orang kita sendiri,sapa lagi kan?Jadi,jom sama-sama tolong ‘orang kita.

Elvyra Envy Coffee,bukan sekadar kopi
Elvyra Envy Coffee ni bukan sekadar kopi yang macam korang selalu minum yer.Elvyra Coffee ni merupakan coffee untuk kesihatan dan kecantikan yang diadun khas dengan krimer rendah lemak dan juga kurang kafein.Kalau korang pernah minum kopi Radix,lebih kurang macam tu lah rasa dia.Sedap dan menyegarkan.Kalau korang tengah lapar,minum je Elvyra Envy Coffee ni,korang mesti tak nak jamah nasi dah aih.Kenyang dah dengan hanya Elvyra Envy Coffee ni.

Elvyra Envy Coffee juga bertindak sebagai ‘penawar’ dan insyaAllah mampu menangani masalah-masalah kesihatan seperti sakit-sakit sendi dan lenguh-lenguh badan.Bagi korang yang masih mencari pemakanan tambahan untuk memiliki kulit muka yang glowing macam Datuk Siti tu,memang patut sangat korang beli produk Elvyra Envy Coffee ni taw sebab ianya merupakan produk berasaskan Habatus Sauda,Vitamin C dan Collagen yang akan menjadikan kulit korang  cerah,sihat dan gebu dengan hanya memiliki health and whitening coffee ni.Haaa..Best tak?Hehe

Keistimewaan Elvyra Envy Coffee
‘….Farisya,apa yang best pasal Elvyra Envy Coffee ni?Akak tengok bukan main awak duk promote kat FB…’

Haa..Memang best!Haha.Tak percaya?Tengok bawah ni.
*Sesuai untuk SEMUA PERINGKAT UMUR.
*Produk kecantikan untuk LELAKI dan PEREMPUAN
*Ibu mengandung dan Ibu Menyusu digalakkan minum.
*Tiada PANTANG LARANG pelik.(yang ni FA paling suka.hehe)
*Kesan SEAWAL 5HARI .(yang ni FA memang ada rasa)
*100% tanpa PENGAWET
*Pencerahan SEKATA
*Kopi yang KURANG KAFEIN dan RENDAH LEMAK
*Aroma yang sangat sedap..!! (Rasa macam kopi Radix)
*Mempunyai Habbatus Sauda+Vitamin C+Collagen(menjimatkan duit dari beli barang lain)
*Tiada KESAN SAMPINGAN
*Buatan TEMPATAN,KELULUSAN KKM,HALAL dan SELAMAT
*Harga yang murah dan mampu milik!! Hanya RM58 satu Jar termasuk pos.(Murah wehhh!)

Haa..Jadi,korang nak sangkal apa lagi?Banyak dah tu keistimewaan dia,rugi kalau korang tak sambar awal-awal.Memang banyak khasiat dia.Tambah pulak kopi ni ada Habatus Sauda.Habatus Sauda ni memang banyak khasiatnya.Pergilah Google kalau tak percaya.Hehe.

Diriwayatkan dari Aisyah ra, beliau mendengar Rasulullah saw bersabda :
“Sesungguhnya Al-Habbatus Sauda’ boleh menyembuhkan segala penyakit kecuali Al-Sam”.

Aku bertanya. “Apakah Al-Sam itu? Baginda menjawab, “Al-Sam itu ialah maut”
Riwayat Imam Bukhari

Cara minum produk Elvyra Envy Coffee
Cara nak guna Elvyra Envy Coffee ni mudah sangat.Hehe.. :
Korang cuma perlu letakkan DUA SCOOP coffee ni dalam cawan,bancuh dengan AIR PANAS.Kacau dengan penuh kasih sayang.
Minum dua kali sehari.Seeloknya sekali pagi,sekali petang.Masa sarapan sekali,masa nak masuk tidur sekali.Mudah kan?FA kalau bab minum je,FA tak kisah.Kalau bab cerewet bagai,memang tak layan.Haha..Malas sikit cerewet sangat.

Testimoni ELvyra Envy Coffee
Mesti la korang nak tengok testimoni Elvyra Envy Coffee kan?Baru tahu produk tu berkesan ke tidak.Hehe.Kalau FA sebagai pengguna,FA pun memang akan tengok testimoni sesuatu produk tu.Barulah yakin ‘sikit’ nak membeli.Haha.Tapi kali ni FA nak kongsikan testimoni diri FA sendiri.Meh tengok.Biar gambar je yang berbicara.Hehehe.

Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

Testimoni Elvyra Envy Coffee

 

Gambar atas ni gambar kulit muka FA sendiri.Lepas FA guna 2 minggu,parut dekat kulit muka FA dah semakin pudar dan yang paling FA suka sebab kulit muka dan pinkish dah.Weee…!Ada la chance nak kulit muka macam Leuniey Natasha tu.Hahaha. *Berangan sekejap*.Tapi ini testimoni FA sendiri yer.Tak ada cedok orang lain punya.

Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

 

Natasha Hudson pun minum Elvyra Envy Coffee ni..Tak tergugat ke korang nak kulit cantik macam dia?Hehe

 

Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

 

Yang ni pulak kalau mak ayak korang ada masalah kencing manis,darah tinggi,korang patut syorkan kat diorang sebab Elvyra Envy Coffee ni kan mengandungi Habatus Sauda yang membantu menyembuhkan penyakit-penyakit kronik.Jadi,tak perlu fikir panjang dah,dah tengok testimoni kan?Haa..Pergi order cepat lerr..!!Hehehe

Harga Elvyra Envy Coffee
Murah je terus terang FA cakap.Dengan harga MAMPU MILIK,FA rasa tak ada masalah untuk korang beli produk ni.Dengan hanya RM58(SEM)/RM63(SS) satu jar,boleh bertahan lebih kurang sebulan.Haa..Murah dak?Murah kan?Siap ada FREE GIFT lagi taw!Jadi,jangan cakap yang korang tak mampu nak beli.Nak sihat dan cantik,kenalah laburkan ‘duit sikit’.Hehe

Tapi kalau korang nak jadi AGEN untuk produk Elvyra ENvy Coffee ni,korang cuma perlu bayar RM210 dan korang akan dapat 5 jar.Haa..Untung sangat aih…Hehe..Tambah pula produk ni masih baru dan ‘terlajak laris’ di pasaran.Memang syok la kalau jual.Hahaha.

Mana nak dapat Elvyra Envy Coffee ni?
Tak payah peningkan kepala nak Google mana nak beli produk Elvyra Envy Coffee ni.FA dah bagitahu siap-siap kat sini.Haha..Kalau korang berminat untuk order dan beli banyak-banyak Elvyra Envy Coffee ni,korang boleh rujuk maklumat berikut:

N and N Mini Shop
Nadia Shaira Shaf’ii
Blogshop:http://www.nandnminishop.blogspot.com
Instagram:naddyshaira
Hotline/Whatsapp:0197727572 / 0137157572
Cash On Delivery(COD) selected area JB dan Melaka

Tunggu apa lagi?Nak cantik dan sihat nak kena tunggu gak ka?Dah,pergi order cepat.Harga murah dah tu !! :)

Memang tak menyesal cuba Elvyra Envy Coffee..Lepas ni nak repeat lagi order Elvyra Envy Coffee ni..Agak-agak boleh lawan kulit Adira tak?Haha

You Might Also Like

23 Comments

  • Reply farid laham Jan 19, 2014 at 8:48 PM

    alhamdulilah testimoni yang berkesan :)

  • Reply Azhafizah Md Nor Jan 20, 2014 at 8:30 AM

    Macam best je Elvyra envy coffee ni :)

  • Reply nabila biela Jan 20, 2014 at 8:55 AM

    mmmg best…da try..hihi ^_^

  • Reply Aku Penghibur Jan 20, 2014 at 2:09 PM

    wahhh nampak best.. lelaki boleh minum ?

  • Reply Bahrain Jan 20, 2014 at 3:19 PM

    sesiapa yang ingin mencuba untuk kesihatanbolehlah mencuba produk ni…

  • Reply Syahril Hafiz Jan 20, 2014 at 5:04 PM

    kacak dengan coffee ni boleh? :P

  • Reply Malaysia Tercinta Jan 21, 2014 at 7:25 PM

    Kalau ada masalah buah pinggang boleh minum?

  • Reply Phyllicia Jan 21, 2014 at 11:07 PM

    Wah, memang nampak perbezaan di kulit FA.

  • Reply Izzuddin Fauzi Jan 22, 2014 at 6:56 PM

    Saya rasa nak cuba juga kopi nei… Saya memang penggemar kopi, agaknya rasa dia awesome tak?

  • Reply kakiblog Jan 23, 2014 at 7:28 AM

    boleh cuba juga kepada mereka yang nak jaga kesihatan..

  • Reply titan Jan 23, 2014 at 10:34 PM

    fuhh..bak satuuu!

  • Reply fauzie Jan 25, 2014 at 2:45 PM

    semua penggila kopi wajib mencoba Elvyra Envy Coffee nih
    nice share Sis

  • Leave a Reply to Syahril Hafiz Cancel Reply