TRAVEL

Sumai Hotel Apartment:Hotel Apartment Murah

Dec 18, 2013
Hotel Sumai:Hotel Apartment Murah

Assalamualaikum

Hari ni baru sempat nak update entri selepas menyelesaikan kerja-kerja luar Β 2 3 hari ni.Alhamdulillah,rezeki makin murah.Dah letih buat kerja menimbun,sekarang tiba masa untuk bercuti dan rilekskan minda,jasad serta fikiran.

InsyaAllah,kalau tiada aral melintang,21 Disember ini FA dan 9 orang blogger wakil dari Blooggers Dot Com akan beristirehat dan merilekskan minda kami di salah sebuah hotel di pesisir pantai Batu Burok,Kuala Terengganu iaitu Hotel Sumai.Hotel yang berkonsepkan apartment ini sememangnya sentiasa menjadi tumpuan pelancong yang inginkan suasana aman dan tenang di pesisir pantai.Hotel Sumai juga merupakan hotel apartment murah pertama di Terengganu.Terima kasih Blooggers Dot Com sebab sudi bagi peluang dekat FA dan rakan-rakan blogger yang lain!

Jom LIKE Blooggers Dot Com di Facebook

Dengar kata hotel Sumai ini mempunyai bilik-bilik yang cantik dan ‘scene’ yang menarik dari ruang bilik mereka.Memang sesuai sangat la untuk FA yang sukakan pemandangan menarik..!Tak sabar nak bercuti!

Hotel Sumai:Hotel Apartment Murah

Tengok bilik ni dah buat FA tak sabar nak landing..ohmai! =.=

 

Hotel Sumai:Hotel Apartment Murah

Bilik yang tersedia di Hotel Sumai

Kami juga akan di bawa melawat ke tempat-tempat menarik di sekitak Kuala Terengganu yang tersedia di dalam pakej hotel tersebut.Tak sabar rasanya FA dan kawan-kawan untuk ‘menikmati’ short vacation kami ni!Kalau dulu selalu bercuti dengan family,sekarang bertukar angin bercuti dengan kawan-kawan pula.Macam mana agaknya yer?

Hotel Sumai:Hotel Apartment Murah

Hotel Sumai:Hotel Apartment Murah

 

Hotel Sumai:Hotel Apartment Murah

Keindahan pantai batu burok…

Walaupun Terengganu negeri kelahiran FA sendiri,tapi FA banyak tempat lagi tak jelajah.Hehehe.Nak tahu cerita lanjut mengenai FA untuk travel kali ini?Nantikan entri selanjutnya yang bakal menyusul nanti sebaik sahaja kami pulang bercuti! πŸ™‚

Jangan lupa follow instagram dan twitter FA untuk update terkini!

Instagram: @farisyaanastasyia

Twitter: @farisyablogger

p/s:Tak sabar menanti 21 hb… πŸ™‚

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply titan Dec 18, 2013 at 6:38 PM

    kat sana mesti takde cendol kan? kan?

  • Reply akubiomed Dec 18, 2013 at 6:49 PM

    Not bad hotel aparment ini. Selesa.

  • Reply ietams Dec 18, 2013 at 7:33 PM

    Nak tau juga brp ratenye tu.. Gambar keropok tu menyelerakan

  • Reply Aku Penghibur Dec 18, 2013 at 8:35 PM

    wahh cantik tempat ini.. di harapkan cantik di gambar cantik tempat sebenarnya

  • Reply Kikie Dec 19, 2013 at 2:40 AM

    Ahhhh yang ni rupanyaa….

    In Shaa Allah next time dapat lah kowt sama2 ya FA…

    kie minggu exam, then sabtu ni ada seminar kuliah agama kat UIA gombak… free pun ahad-isnin…

  • Reply iuzira Dec 23, 2013 at 1:49 AM

    bestnyaaaa

  • Reply melly Dec 23, 2013 at 4:40 PM

    hotelnya bagus dan murah
    SIP

  • Reply Dara Jun 1, 2014 at 4:35 PM

    Hotelnya nampak cantik – elok,
    tapi murah ya?
    recomended…

  • Reply The Most Exciting Things in Penang - Dunia Farisya Aug 2, 2016 at 2:22 PM

    […] sites, and adventures that take you offΒ of the path, you can see why anyone would say Penang is a wonderful getaway for even just a few daysΒ at a time because there is so much to do and such a wide variety of […]

  • Leave a Reply