SEMBANG SANTAI

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Dec 15, 2013
Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Assalamualaikum

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru-Siapa tidak kenal dengan nama Denaihati kan?Sana sini kalau ditanya mengenai Denaihati,semua orang pasti tahu.Khabarnya blog Denaihati juga telah merangkul anugerah bagi kategori Best Personal Blog bagi Blogrrr Awards yang berlangsung di MIECC semalam.Tahniah diucapkan kepada saudara Denaihati.Memang Denaihati layak memegang anugerah tersebut.Anda memang layak! πŸ™‚

Seiring pemodenan dunia hari ini,Denaihati tidak terlepas dalam memanfaatkan teknologi masa kini.Untuk pengetahuan semua pembaca blog mereka,Denaihati telah mewujudkan satu aplikasi Android bagi blog Denaihati.Tercipta khusus untuk pembaca setia blog Denaihati.

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Muka depan aplikasi Android Denaihati Network

Muka depan yang menyenangkan hati

Kenapa menyenangkan hati?Secara jujurnya FA ‘jatuh hati’ dengan warna hijaunya.Sangat menyenangkan hati dan mempesonakan mata mereka yang melihatya.Sejuk je hati tengok.Ditambah pula dengan pengisian yang memberi manfaat kepada semua pembaca.Bagi FA,tema warna hijau yang digunakan oleh team Denaihati sesuai dan mampu menarik hati pembaca dan mereka yang memuat turun aplikasi ini di Android mereka.

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Halaman bagi blog Denaihati

Menarik dan ‘friendly user’

Gambar di atas pula merupakan ‘screen-shot’ halaman bagi bog Denaihati.Bukan screen-shot sangat memandangkan handphone FA punya screen-shot not available untuk page lain.Jadi guna lah camera-shot adik punya.Hehehe..Bagi ruangan blog pula,FA rasa memang elok,cantik dan menarik.Pelbagai entri boleh di baca dan dipilih oleh para pembaca dengan hanya meng’scroll’kan ruangan tersebut atas dan bawah.Jadi,senang bagi para pembaca.

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Laman Social Media yang lain di aplikasi Android Denaihati

All in One

Selain blog,laman social media lain juga boleh didapati di aplikasi Android Denaihati iaitu,Facebook,Twitter dan Instagram Denaihati.Jadi ini memudahkan para pembaca untuk follow-up perkembangan terkini aktiviti Denaihati di mana-mana laman social media yang mereka berminat.Thumbs-up untuk Denaihati kerana memudahkan mereka yang berminat untuk mengetahui segala perkembangan mereka dengan mencipta aplikasi Android ini.

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Lokasi Akademi Denaihati

Jejak dengan mudah

Bagi mereka yang tertanya-tanya dimana lokasi sebenar Akademi Denaihati,anda juga boleh menjejak lokasi mereka dengan menggunakan button ‘find us’ di aplikasi Android Denaihati.Khusus untuk mereka yang ingin mendaftar bagi Seminar WordPress bersama Denaihati,FA galakkan anda download aplikasi ni.Jadi nanti tak ada la terkial-kial nak cari lokasi akademi ni .

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Hubungi Denaihati

Semuanya dihujung jari

Hubungi team Denaihati dengan mudah memandangkan di aplikasi Android ini juga disediakan button ‘hubungi’.Ini memudahkan para pembaca kerana semua maklumat yang anda inginkan berada dalam satu aplikasi mudah.Anda hanya perlu tekan,slide dan scroll.Mudah kan?

Download sekarang!

Tanpa perlu berlengah lagi,jom sama-sama download aplikasi yang hebat malah bermanfaat ini di Google Play atau Play Store smartphone anda sekarang!Bagi FA,aplikasi Android sangat bermanfaat kerana menjimatkan masa pembaca kerana tidak perlu lagi untuk on laptop mereka sekiranya mereka ingin mengetahui perkembangan terkini Denaihati.Jadi,tunggu apa lagi?Jom download sekarang! πŸ™‚

 

You Might Also Like

22 Comments

  • Reply Farzli Dec 15, 2013 at 8:59 PM

    memang terbaek aplikasi kali ni… moga berjaya πŸ™‚

  • Reply Tya Salmid Dec 15, 2013 at 11:11 PM

    semoga berjayaa kakak ! πŸ™‚

  • Reply Denaihati Dec 16, 2013 at 1:43 AM

    Billion terima kasih kerana sudi sertai kontes review aplikasi android denaihati terbaru dan semoga sukses.

  • Reply shaila Dec 16, 2013 at 10:29 AM

    hurmmmm..nanti nak trylah…huhuhu

  • Reply Kamil Salleh Dec 16, 2013 at 12:56 PM

    Tahniah buat bro telah siap buat artikel review ini. Semoga ramai yg dpt manfaat. Semoga dpt bonus drp Denaihati.

  • Reply Zufar Dec 16, 2013 at 1:38 PM

    mmg tak syak lagi..denaihati mmg terbaik…applikasinya pun very friendly user…good luck FA !! kalau mng jgn lupa kongsi ilmu yer πŸ™‚

  • Reply madihah Dec 16, 2013 at 2:50 PM

    hai, akak ditag

  • Reply titan Dec 16, 2013 at 4:05 PM

    xde android. jadi..tak dapat nak join. haha..

  • Reply Kamil Salleh Dec 17, 2013 at 1:27 AM

    Tahniah…..sama-sama kita pasang apps ini di smartphone kita dan moga memberi manfaat kepada semua sambil memeriahkan segmen review aplikasi terbaik daripada Denaihati. Semoga dapat bonus nanti sempena akhir tahun ini.

    Error. Parsing JSON Request failed. error! not authorized 35e045ddd1

  • Reply Kamil Salleh Dec 17, 2013 at 1:28 AM

    Semoga Farisya terpilih dlm 30 entri yg dikehendaki oleh Denaihati,

  • Reply titan Dec 17, 2013 at 9:54 AM

    besar gila gambar-gambarnya. haha..

  • Reply Azhafizah Dec 17, 2013 at 10:18 AM

    macam best je ni..kalau sendiri pun ada best jugak kan πŸ™‚ btw,congrats denaihati.com menang award!

  • Reply Rahmat Ariffin Dec 18, 2013 at 3:17 PM

    Handset tgh prob x leh nak download. Mungkin akan datang…

  • Leave a Reply