KECANTIKAN

Make-up remover terbaik

Nov 24, 2013
Make-up remover terbaik

Assalamualaikum

Hari ni FA nak kongsi mengenai make-up remover terbaik bagi FA.Dah pandai mekap,kena pandai buang jugak .Jangan main cuci je macam tu.Kadang-kadang cara kita cuci muka pun tak berapa efektif.Jadi untuk memastikan make-up di muka betul-betul dah hilang,gunalah make-up remover untuk hasil yang lebih baik.

FA syorkan korang guna make-up remover dari SilkyGirl iaitu Hydra Clean make-up remover.Setakat ni ada 4 jenis make-up remover keluaran SilkyGirl dan yang terbaru ialah Pure Fresh All-in-One Gel make-up remover.Tapi yang FA gunakan sekarang botol putih bertudung hijau.Kalau jenis ni,dia sesuai untuk semua jenis kulit dan sangat efektif kerana boleh digunakan untuk muka,mata dan bibir.Menarik kan?3 in 1.Jimat duit dan masa pulak tu.Tak payah nak beli banyak jenis.

Hydra Clean make-up remover ni cecair lotion yang berkesan untuk menanggalkan kesan-kesan make-up di muka kita.Sangat lembut dan sejuk bila sapu di muka.FA memang addicted sangat dengan make-up remover ni.Bila balik dari outing,time tanggalkan mekap adalah waktu yang FA suka sebab tak sabar nak manjakan muka ni dengan make-up remover SilkyGirl ni.hehehe.Tapi apa yang best sangat,Hydra Clean make-up remover juga berkeupayaan untuk mencerahkan kulit muka taw.Jadi rajin-rajinkan diri tu untuk tanggalkan make-up yer.Jangan pandai pakai je.Make-up remover  ini juga sesuai untuk kulit muka yang sensitif dan kering macam kulit FA ni..

Make-up remover terbaik

Make-up remover terbaik

 

Make-up remover terbaik

Make-up remover terbaik

Jadi untuk mereka yang masih tercari-cari make-up remover yang sesuai dengan kulit mereka,FA syorkan anda untuk mencuba rangkaian produk hebat dari SilkyGirl dan antaranya ialah kegemaran FA iaitu Hydra Clean make-up remover.Menjimatkan duit dan sesuai di bawa kemana-mana sahaja.

p/s:kesian dekat cik muka,seharian pakai make-up T_T sebab keluar.

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply Tempat Ping Blog Nov 24, 2013 at 9:26 PM

    haa. bole la nnty nak beli untuk isteri. 🙂

  • Reply Cik Lyeen Nov 24, 2013 at 10:22 PM

    Berapa harga kak? Lyeen selalu tidur x basuh muka. Kdg2 klu rajin je basuh. hahhaha..kesian kulit muka ..T_T

    • Reply Farisya Anastasyia Nov 25, 2013 at 9:35 PM

      kena rajin2 taw cik lyeen..kesian kulit muka kita taw.hehehe..cuma rm10 lebih mcm tu je..

  • Reply titan Nov 25, 2013 at 5:05 AM

    makcik-makcik mesti suka benda ni. haha..

  • Reply Bahrain Nov 25, 2013 at 8:38 AM

    perempuan kena amik tahu..aku lelaki tak pakai removal make up..haha

  • Reply Nur Zafirah Sep 13, 2016 at 5:04 PM

    Make up remover ni ada alkohol x ?

  • Leave a Reply