KECANTIKAN

Fenomena Rose Hair Perfume

Nov 29, 2013
Fenomena Rose Hair Perfume

Assalamualaikum.

Masuk sahaja umur 20-an,macam-macam masalah kesihatan bakal dialami oleh kita kan?Bagi diri FA pula,masalah keguguran rambut memang merungsingkan.Tapi ada kawan FA cakap,rambut gugur adalah normal.Yang menjadi tidak normal bila rambut kita gugur banyak dari helaian normal.Ada betul jugak apa yang dia cakap.Hehe.Tapi sekarang FA dah jumpa penyelesaian kepada masalah FA ni.

Rose Hair Perfume Memang Berkesan!

Fenomena Rose Hair Perfume

Fenomena Rose Hair Perfume

 

Fenomena Rose Hair Perfume

Fenomena Rose Hair Perfume

Cantik kan packaging dia?Macam botol balm tiger tu.Rose Hair Perfume merupakan produk keluaran InHealthBeauty.Jangan ingat rambut tak ada perfume.Hehehe.Seriously lepas FA pakai memang wangi dan rambut lembut je.Banyak kebaikan bakal dinikmati oleh pengguna Rose Hair Perfume ni.Jom tengok!

Kelebihan Rose Hair Perfume

1.Menyihatkan rambut

2.Mewangikan rambut

3.Mengelakkan rambut rapuh

4.Mengurangkan kadar keguguran rambut

5.Menyokong pertumbuhan rambut yang lebih sihat.

Rose Hair Perfume ini juga diperkaya dengan ekstrak bunga ros,Vitamin E dan Collagen yang memberi manfaat hebat kepada rambut anda.FA yakin korang pasti berpuas hati lepas cuba produk ni.FA dah cuba dan ternyata hasilnya memang memuaskan hati FA.Bau wangi dari Rose Hair Perfume ni boleh bertahan lebih dari 8 jam.Sesuai untuk gadis bertudung macam FA ni kan.

Cara nak pakai?

Hanya sapukan pada hujung akar rambut selepas mandi dan sikat rambut seperti biasa.Sapu 3 kali sehari.Bukan susah pun kan?Semua atas diri sendiri rajin atau malas nak jaga rambut.Terutama isteri diluar sana,memang sesuai sangat cuba produk ni.Bila cik abang nak belai rambut tu,wangi je rasa..Hehe.Eh,cik abang pun kena jaga jugak rambut tu.Jangan sampai malas nak pakai minyak rambut,nanti kawan tegur.Tak ke malu?Bila dah pakai Rose Hair Perfume ni,FA rasa tak payah pakai dah minyak wangi sebab bau bunga ros tu dah sedap je.Hehe.

Macam mana nak order?

Korang boleh dapatkan di sini:

Fanpage:Produk Rambut

SMS: SMSย HP6 <NAME> ke 013-2662769

Website: www.inhealthbeauty.com

Apa kata pengguna?

Sudah ramai yang mencuba produk ini dan keberkesanannya memang terbukti.Korang boleh baca deretan testimoni yang ada di fanpage mereka.Memang tak dinafikan lagi,Rose Hair Perfume memang terbaik! ๐Ÿ™‚

Fenomena Rose Hair Perfume

Fenomena Rose Hair Perfume

Fenomena Rose Hair Perfume

Fenomena Rose Hair Perfume

 

sebelum kahwin,rambut kena jaga jugak.Jangan tunggu nak kahwin baru nak jaga.Hehe..

Apa lagi?Jomlah order ! ๐Ÿ™‚

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply titan Nov 29, 2013 at 5:47 PM

    tak bau puunnnn..hoho

    pakai ke tidak nih…

  • Reply sweetkurma Nov 29, 2013 at 10:24 PM

    ramai blogger yang buat review hair perfume ni kan
    tengok macam best jer

  • Reply Nad Dec 1, 2013 at 1:15 PM

    Rambut Nad dah la senang gugur Haish. Macam nak try je :p

    • Reply Farisya Anastasyia Dec 1, 2013 at 4:43 PM

      try la NAD.FA da try,alhamdulillah rambut gugur dah semakin berkurangan ๐Ÿ™‚

  • Reply penaberkala Dec 2, 2013 at 12:23 AM

    orang kat punca keguguran rambut sbb tukar-tukar jenama syampoo
    ye ke?

  • Leave a Reply