MAKANAN

Cheez&Choc buat orang gila??

Nov 19, 2013
Cheez&Choc buat orang gila??

Assalamualaikum.

Jangan terkejut dengan tajuk entri.Tapi itulah kenyataannya.Masih belum percaya?Tengok gambar di bawah:

Cheez&Choc buat orang gila??

Cheez&Choc buat orang gila??

 

Cheez&Choc buat orang gila??

Cheez&Choc buat orang gila??

Percaya tak?Semuanya memberikan feedback positif terhadap kek air tangan Cheez&Choc ni.Hehe.Sampai ada yang tak cukup dan ada yang terlebih makan pun ada .Hehe..Jom tengok macam mana rupa Snow Cheesy Cake dari Cheez&Choc ni.

Cheez&Choc buat orang gila??

Cheez&Choc buat orang gila??

 

Cheez&Choc buat orang gila??

Cheez&Choc buat orang gila??

 

Cheez&Choc buat orang gila??

Cheez&Choc buat orang gila??

 

Cheez&Choc buat orang gila??

Cheez&Choc buat orang gila??

 

Cheez&Choc buat orang gila??

Cheez&Choc buat orang gila??

Ada peminat Chocolate Lasagna di sini?FA tengok semua gambar-gambar ni pun FA rasa dah cukup terliur sangat-sangat.Esok kena pergi beli ni.Hehehe.

Jadi bagi mereka yang ingin membuat sebarang tempahan atau pertanyaan,bolehlah menghubungi :

Online Shop:Cheez&Choc

Instagram: cheeznchoc

Kak Raja Nor Azura /012-2614176

Mazlan/019-3630673

FA berani bagi jaminan yang korang semua pasti berpuas hati dengan hasil air tangan Cheez&Choc ni.Hehe..

Okai.Selamat Mencuba!

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply sohoque Nov 19, 2013 at 3:29 PM

    mesti mahal regenya.. hehehehe

  • Reply Fiza Rahman Nov 19, 2013 at 4:56 PM

    Sedapnya. Terliur sudah ☺☺

  • Reply cleffairy Nov 19, 2013 at 7:48 PM

    Please la dik oi…akak tengah jaga makan ni…huuuhuuu…tunjuk goddan godaan macam ni plak!

  • Reply shaila Nov 19, 2013 at 8:47 PM

    yummmy!!!…sedap…rugi tidak rasa…hihihi

  • Reply Cik Lyeen Nov 19, 2013 at 9:53 PM

    kenapa mcm sedap sgt…T_T
    dah la lapar ni..hahaha

    • Reply Farisya Anastasyia Nov 19, 2013 at 11:14 PM

      memang sedap sgt cik lyeen..tak rugi kalau beli taw..puas hati 😉

  • Reply titan Nov 20, 2013 at 12:09 AM

    tak berapa suka makan coklat. makan coklat bila naik gunung aje. pembekal tenaga yang cukup hensem.

    • Reply Farisya Anastasyia Nov 20, 2013 at 12:57 AM

      hahaha..pulak dah..cuba la sekali sekala.mana tahu jatuh hati dgn coklat moist ni.hehe

    Leave a Reply