SEMBANG SANTAI

Cenderahati Murah,Cepat dan Berkualiti

Nov 19, 2013
Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Assalamualaikum.

Dah sampai penghujung tahun ni mesti ramai yang nak adakan majlis perpisahan,majlis makan malam,majlis kahwin kan?Jadi hari ni FA nak rekemenkan satu tempat yang mana anda pasti berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh syarikat ni.

Nama syarikat: Idea Master

Alamat:VG-4 Jalan Plumbum V7/V,Pusat Komersial Seksyen 7,Shah Alam,4000 Selangor Darul Ehsan.(Sebelah Restoren Mamak Al Ehsana&Surau)

GPS Point Coordinate: 3.066649, 101.488625

No.Telefon:03-5510 3810

Website: http://www.ideamaster.com.my

IdeaMaster diasaskan oleh saudara Hafizi Zain dan bermula dengan sebuah syarikat kecil bernama Idea Master Enterprise pada tahun 2008. Kini IdeaMaster adalah sebuah syarikat cetakan baju yang dikenali ramai.

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Baru-baru ini juga pihak Idea Master telah berbesar hati untuk menjadi penaja  Cenderehati bagi Event BlooggersTV anjuran Video Brosur dan Blooggers Dot Com.Kami di Blooggers Dot Com amat berpuas hati kerana servis diberikan oleh pihak mereka sangat pantas.Cenderahati mereka murah,cepat dan berkualiti.Memang kami tidak salah memilih.Para Blogger yang hadir pada majlis tersebut juga melahirkan rasa gembira dengan cenderahati yang diperolehi mereka.

Nak tengok cenderahati yang di taja oleh pihak Idea Master?Jom tengok gambar-gambar di bawah ini:

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

 

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

 

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cantik kan?Sememangnya kami amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh pihak Idea Master.Selain cenderahati di atas,pihak Idea Master juga menyediakan servis seperti berikut:

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

 

Pihak Idea Master juga menyediakan perkhidmatan untuk membuat cenderamata korporat. Harga produk adalah berdasarkan jumlah tempahan dan juga printing yang perlu dilakukan ke atas produk tersebut. Terdapat pelbagai cenderamata korporat yang boleh dipilih, diantaranya beg, pen, payung, keychain, dan sebagainya.

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

 

Cetakan atau silk screen printing boleh dilakukan ke atas baju, t-shirt, f1 uniform, windbreaker, vest, bag, dan non-woven bag. Setiap warna yang dicetak menggunakan blok cetakan ke atas produk mempengaruhi harga produk tersebut. Cetakan tidak akan tertanggal apabila produk dibasuh kerana penggunaan dakwat berkualiti tinggi.Jadi anda tidak perlu bimbang kerana cenderahati yang dihasilkan oleh pihak Idea Master adalah berkualiti tinggi.

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderehati Murah,Cepat dan Berkualiti

Sulaman atau embroidery boleh dilakukan ke atas baju, t-shirt, f1 uniform, vest, dan bag. Cara tetapan harga adalah berdasarkan jumlah logo dan nama personal yang terdapat di produk terbabit. Kebiasaan sulaman digunakan untuk mendapatkan sentuhan profesional, terutamanya pada baju f1 dan juga jaket korporat.Dah banyak syarikat korporat seperti TV3,NTV7,8Tv yang menggunakan perkhidmatan Idea Master.Jadi dah cukup terbukti bukan bahawa servis Idea Master adalah yang terbaik di sekitar Shah Alam dan Kuala Lumpur.

Bagi anda yang tertanya-tanya macam mana untuk melakukan tempahan atau ingin bertanya sebarang soalan mengenai Idea Master,bolehla menghubungi mereka dengan butiran di bawah ini:

Email : admin@ideamaster.com.my
Nombor Telefon Pejabat :03-55103810
Nombor Faximili Pejabat :03-55103811

Encik Hafizi (013-6032855)
Encik Amirol (019-2344697)

Waktu Pejabat
Isnin hingga Jumaat 10 pagi – 6 petang
Sabtu 10 pagi – 2 petang
Ahad & Cuti Umum – Tutup

Peta Lokasi Showroom Idea Master di Seksyen 7,Shah Alam.

Cenderahati Murah,Cepat dan Berkualiti

Cenderahati Murah,Cepat dan Berkualiti

 

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Putri Sukoco Nov 20, 2013 at 10:47 AM

    kunjungan perdana, salam persahabatan

  • Reply norlina osman Apr 14, 2017 at 1:43 PM

    saya nak cdgn gift yg sesuai utk diberikan pd staf sempena teacjers day…dlm rm15

  • Leave a Reply