SEMBANG SANTAI

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Oct 6, 2013
Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Assalamualaikum.

Hari ni FA dan blogger lain pergi ‘mewangikan’ diri di satu lagi event jemputan dari Blooggers Dot Com.Kenapa mewangikan diri?Hehe.Event kali ini adalah event anjuran Fruitale,Fair White UV.Mesti semua orang dah tahu kan Fruitale adalah produk rangkaian apa kan?Tak tahu,sila google.Dunia sekarang dihujung jari sahaja. πŸ™‚

Fruitale Fair White UV,satu-satunya krim mandian dan sabun dengan 100% ekstrak buah-buahan organik dan yoghurt,membawa 9 orang gadis dalam satu pengembaraan transformasi menerusi pertandingan Fruitale Star Search.

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Duta jenama Fruitale,pelakon dan pengacara jelita Nora Danish,menjadi mentor bagi para peserta dalam mencungkil bakat dan kebolehan mereka.Beliau juga bertindak selaku ketua hakim dalam pemilihan pemenang pertandingan yang berlangsung pada hari ini.Juara adalah dipilih berdasarkan gadis yang paling ketara transformasinya dari segi keyakinan,bakat dan penampilan.

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

 

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

 

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Pertandingan akhir ini diadakan di hadapan pengunjung di Mydin Wholesale Hypermarket,Subang Jaya.Menurut cik Angelie Sim,Pengurus Produk Kumpulan,Sediaan Jaga Diri dan Penjagaan Rumah,Jabatan Pemasaran,Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd,sambutan terhadap pertandingan Fruitale Star Search yang kali pertama diadakan ini amat menggalakkan dengan lebih 60 penyertaan dihantar secara online menerusi laman Facebook jenama tersebut.

Event:Transformasi Bintang Fruitale Buah Hati Malaysia

Blooggers Dot Com Community yang hadir

 

Pencarian ini dilancarkan bersempena transformasi Fruitale sendiri,daripada pembekal sabun buku kepada satu jenama yang menawarkan rangkaian lengkap krim mandian bagi memenuhi permintaan pasaran semasa yang kian sofistikated.

Nak tahu dengan lebih lanjut mengenai perjalanan program ini?Silalah berkunjung ke facebook rasmi Fruitale->>TEKAN SINI

p/s:Dah LIKE page Blooggers Dot Com?TEKAN SINI!

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply Nizam Ijam Oct 6, 2013 at 12:49 AM

    gua tengok syukri tu.. dah macam background pulak..kahkah

  • Reply KiD Oct 6, 2013 at 12:59 AM

    nak sebotol…!!! hahhahaaa.. wangi tak?

  • Reply nadia Oct 6, 2013 at 1:35 AM

    ade simpan satu tuk akak tak…hehehe

  • Reply akubiomed Oct 6, 2013 at 10:08 AM

    Wangi dengan sabun Fruitale ini. Kalau letak didalam kereta semerbak baunya.

  • Reply terbaek network Oct 6, 2013 at 8:52 PM

    wah hensem la kids tu dah mcm izue islam aku tgh hehe

  • Reply Tengku Syukri Oct 10, 2013 at 10:46 PM

    wahhhh.. mewangi r pasniiii

  • Leave a Reply