SEMBANG SANTAI

Review Movie:The Internship

Sep 25, 2013
Review Movie:The Internship

Assalamualaikum.

2 hari lepas dah layan Riddick.Hari ni FA pergi layan The Intership pulak.Esok?Eh,esok tak tahu lagi.hehe.Memang hajat dihati nak tengok Prisoners,tapi kat GSC Berjaya Time Square tak ada pulak movie tu.sob sob sob.Kempunan tak dapat tengok lagi.Nanti tunggu payment masuk,nak pergi tengok dengan dia pulak.hehe.

Dengan harga yang murah dan suasana orang yang tak ramai,FA dapat menonton dengan senang hatinya.Hehe.Puas hati tengok cerita ni.Berbaloi dengan harga tiket tu.RM9 sekeping.

Internship adalah  filem komedi Amerika  2013 yang diarahkan oleh Shawn Levy, skrip ditulis oleh Vince Vaughn dan Jared Stern, dan dihasilkan oleh Vaughn dan Levy.Secara ringkasnya The Internship ni mengetengahkan banyak unsur seperti unsur persahabatan,kerjasama dalam berpasukan,motivasi diri.Banyak pengajaran yang FA dapat daripada cerita ni hari ini.

Review Movie:The Internship

Review Movie:The Internship

FA boleh bagi jaminan yang korang akan dapat satu pengajaran yang boleh dijadikan sebagai pembakar semangat buat diri korang jugak.Jadi,tunggu apa lagi?Pergi la serbu pawagam berdekatan dan tonton movie ini untuk kepuasan sebenar!Tapi pastikan korang 18 tahun ke atas yer sebab ada adegan yang tidak bertapis.Harap maklum.^^,

Wsalam.

#boleh jadi penasihat david teo lah pahni ==’

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply blogger lelaki Sep 26, 2013 at 12:13 PM

    ni citer pasal dkt google tu ker

    • Reply Farisya Anastasyia Sep 26, 2013 at 3:12 PM

      yup Kucha Lana.best citer ni.pergilah tengok.banyak pengajarannya 🙂

  • Reply titan Sep 28, 2013 at 7:45 AM

    tak tengok lagi. best betul ke nih??

  • Reply Ezad Skytech Oct 4, 2013 at 10:50 PM

    The Internship ni memang best…kalau tengok dua kali kat wayang pun masih best lagi…banyak pengajaran…pentingnya teamwork, jangan cepat putus asa… 😀

  • Leave a Reply