SEMBANG SANTAI

Segmen:Review Klinik Cinta dan Menang Wang Tunai!

Sep 22, 2013
Kontes Review Klinik Cinta

Assalamualaikum

Pagi yang penuh bersemangat sebab pagi ni nak keluar dengan someone..Hehe..Ecece.Menggedik kejap.Tapi sebelum tu nak update blog untuk korang semua.Okai sebenarnya FA nak ajak korang semua Β untuk join satu segmen anjuran blog Β Klinik Cinta yang bagi FA sangat-sangat gempak sebab hadiah yang bakal dimenangi berjumlah hampir RM600 !!Segmen ni diberi nama Kontes Review Klinik Cinta.

Kontes Review Klinik Cinta

Kontes Review Klinik Cinta

 

Haa..Banyak tak?Banyak kan?Rugi kalau korang tak join.Tempat pertama tu meleleh kot sapa yang dapat.Bukan RM20,Rm200!!Ikutkan hati kalau FA boleh masuk,dah lama join segmen ni.Tapi apakan daya,ada sedikit halangan.Jadi FA tolong promote sesama blogger pun jadiklah!

Tapi bila tengok pembahagian kontes tu mesti korang ada yang gementar kan?Mesti ada yang dah tahu apa tu SEO,tapi ada jugak yang tak tahu kan?Kalau nak tahu lebih lanjut apa itu SEO,korang boleh singgah ke blog Hasrul Hassan.Banyak tips menarik mengenai SEO yang boleh korang dapat kat situ.

Untuk korang yang mahir dalam bab ‘review’ ,korang jangan segan silu nak lontarkan semua pandangan korang mengenai Kontes Review Klinik Cinta ni.Korang cuma perlu menulis dan rebut peluang untuk menang wang tunai yang lumayan!Senang je kan?

Haa!Tunggu apa lagi?Cepat-ceepat klik banner diatas dan join segmen ni!Nak klik SINI pun boleh ^_^

Wsalam.

#Get ready for hangout ^_^

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply Ainaa Roseberry Sep 22, 2013 at 5:35 PM

    Semoga berjaya! hehehehe

  • Reply blogger lelaki Sep 22, 2013 at 5:44 PM

    jom ramai2 pakat join

  • Reply Denaihati Sep 24, 2013 at 11:07 AM

    semoga sukses yer untuk segmen review Klinik Cinta.

    • Reply Farisya Anastasyia Sep 24, 2013 at 11:31 AM

      terima kaseh bro DH πŸ™‚ sokongan ni amat kami perlukan ^_^

  • Reply titan Sep 24, 2013 at 12:10 PM

    wahh..ada kontes la ye..

  • Reply khairul asrol Sep 26, 2013 at 8:49 AM

    ouhh ada promosi besar besaran ke macamana? πŸ˜€

  • Reply sensasi2020 Sep 30, 2013 at 9:10 AM

    Assalamualaikum….sungguh menarik dan memang menawarkan hadiah yang agak lumayan…cuma review blog klinik cinta dan ada sedikit ilmu tentang SEO, bolehlah sama-sama pakat join. Di saat ini, saya dah join kontes ini….doakan untuk saya semoga berjaya nanti. Insha Allah…..

  • Reply Busyra Sep 30, 2013 at 10:47 AM

    gud luck. (:

  • Reply cikgunas Oct 20, 2013 at 4:42 PM

    good luck…semoga berjaya!!

  • Reply sohoque Oct 21, 2013 at 6:47 PM

    Cepat ar pilih. Tgh djk atas ni. Esok2 turun kang! Hehehehe

  • Leave a Reply