SEMBANG SANTAI

Jom Bantu Adik Iqram!

Aug 29, 2013
Jom bantu Adik Iqram

Assalamualaikum.

Dalam keasyikan duduk scroll timeline FB tadi,FA terpandang satu post dari page Oh!Media mengenai seorang lagi adik yang menderita akibat terkena percikan api kira-kira 2 tahun lalu.Akibat percikan api,berubah menjadi insan yang sukar dikenali rupanya.SubhanallahMoga Allah sentiasa merahmati adik ini.Innalillahi Wainnailaihirojiun.

“Dia (Muhammad Iqram) tidak pernah mengadu sakit, tetapi selalu rasa gatal kerana daging yang tumbuh itu bertindih-tindih dan berkumpul…” ย Hampir seluruh anggota badan adik Muhammad Iqram Hashim ditumbuhi daging baru selepas peristiwa badannya melecur akibat terkena percikan api kira-kira 2 tahun lalu.

Jom bantu Adik Iqram

Jom bantu Adik Iqram

Jom sama-sama kita ambil peluang ini dengan menghulurkan sekadar yang mampu kepada si kecil ini.Semoga dengan sedikit pertolongan yang kita hulurkan dapat menolong adik ini menjalani hidup seperti kanak-kanak lain.InsyaAllah.

Wsalam.

Sumber:Oh!Media

#Apa yang dilakukan oleh tangan kita hari ini,akan menjadi saham di akhirat nanti.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Ainaa Roseberry Aug 29, 2013 at 9:04 AM

    sebab tu kalau kita ni kalau lepas melecur, kne balut badan kita ni… kalau tak jadi macam tu, kulit akn tumbuh unstable… apapun, semoga adik iqram ni selamat dan kembali seprti biasa

  • Reply Azman Ismail Aug 29, 2013 at 1:08 PM

    Jom sama2 bantu sekadar mampu,war-war kan macam ni dah dikira membantu ๐Ÿ™‚

  • Leave a Reply