SEMBANG SANTAI

Ainaa Roseberry ajak tengok Video ini!!

Jul 29, 2013
Ainaa Roseberry ajak tengok video ini!

Assalamualaikum

Entri pertama untuk hari ini setelah berjam-jam FA fikir nak update tentang ape.Thanks Ena sebab bagi idea.hehe.Yang pastinya korang mesti happy dengan entri ini.Entri ini tercetus setelah Ainaa Roseberry a.k.a ladyainaa.com hantar satu link video dekat chat Facebook.

Video ini mesti ada yang sudah tengok,mungkin ada yang belum.Lepas korang tengok video,sila komen dan bagi reaksi anda.FA pasti,korang mesti tergelak sorang-sorang tengok video ini.Selamat menonton!

Amaran:Tidak sesuai untuk mereka yang cepat melatah dan mudah terkejut dan yang sewaktu dengannya.Harap Maklum.

 

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply Ainaa Roseberry Jul 29, 2013 at 1:49 PM

    ena tengok banyak kali mesti tergelak.. hahahahahhaa..

  • Reply nadia Jul 29, 2013 at 3:21 PM

    hahaha..kelakrla

  • Reply Mohd Shubhi Jul 29, 2013 at 4:11 PM

    Terkejut biawak masing-masing. Memang menyusahkan orang punya kerja tu! Kalau sakit jantung boleh maut!

  • Reply boni kacak Jul 30, 2013 at 6:18 AM

    samoai kuda pun terkejut. hahaha

  • Reply Melastik Bintang Jul 30, 2013 at 11:22 AM

    ish ish ish.. kalau ada sakit jantung tak naya orang tu..

  • Reply Anuar Jul 30, 2013 at 1:12 PM

    Video yang menarik…TQ…

  • Reply broFami Jul 31, 2013 at 12:16 AM

    nanti bro nak pasang jugak lah horn macam ni kat keta bro.. mesti best kan kacau org tepi jalan mcm tu.. wakakaka melompat-lompat semua 😛

    • Reply Farisya Anastasyia Jul 31, 2013 at 12:44 AM

      hahaha.pasang la..memang habis melatah makcik2 tepi jalan nanti.ahhaha 😛

    Leave a Reply