Home SEMBANG SANTAI Review Lagu:Sentimental value?

Review Lagu:Sentimental value?

14
1
SHARE

Jam sudah menunjukkan pukul 3.20 minit pagi.Tapi nak buat macam mana.Mata ni still terbuka.Dalam kepala ni macam-macam ada.Gamaknya saraf dalam otak FA pun ‘traffic jem’. -,-”.Sambil mengupdate entry,FA tengah dengar lagu jiwang yang mempunyai nilai sentimental.Wah,ayat!Kalah Abang Azmeer.
Sebenarnya tak tahu nak update tentang apa,jadi kita rasa rajin je nak buat review tentang lagu yang kita tengah dengar ni.Kita akan buat review 3 BUAH  lagu  je yang kita tengah dengar ni ye. ^_^
Lagu pertama yang FA dengar tadi adalah lagu dendangan Band dari seberang iaitu Band Souqy.
Tajuk lagu dia adalah Jelas Sakit.Korang boleh dengar lagu dia ni.Lagu ni bagi FA sangat menyentuh hati sebab lirik dia,muzik dia buat FA tersentuh hati.Meleleh la jugak air mata ni dengar lagu ni.alahai!Kalau korang dengar,mesti korang pun akan rasa apa yang FA rasa sekarang. :’)
KLIK SINI UNTUK DENGAR SEKARANG
Lagu kedua yang menyentuh hati FA lagi adalah lagu nyanyian Gio-Bila Cinta Ost Lagenda Budak Setan.Lagu ni memang dah lama,tapi bila dengar balik,rasa tak puas.Rasa macam setiap bait lirik dia tuh membawa maknanya yang tersendiri.Lagu ni ada kisah dia yang tersendiri.Masa mula-mula first lagu ni keluar,lagu ni la yang FA duk dengar hari-hari.huhu..Tapi sekarang dah jarang dan malam ni baru dengar balik.
 
KLIK SINI UNTUK DENGAR SEKARANG
Lagu ketiga pulak adalah lagu dendangan penyanyi yang mempunyai vokal yang mantap iaitu Hafiz AF.Tajuk lagu dia memang masyuk!Bahagiamu Deritaku.Dengar je lagu ni,makin runtun jiwa ini.Tapi seruntun jiwa ini,jangan lupa,masih ada yang lagi sedih dari kita.So,just be moderate.Tapi vokal Hafiz memang terbukti mantap.Tak ada siapa yang boleh lawan vokal dia.Lirik lagu ni pun penuh makna dan ceritanya yang tersendiri.Lagu ni 2 3 5 kali FA ulang sebab makna lagu dia penuh rahsia. :’)
KLIK SINI UNTUK DENGAR SEKARANG
Okai.FA dah habis review 3 buah lagu yang mana antaranya  FA dengar malam ini.Sambil bergiat menambahkan lagi kelebamam bawah mata ni haa.huhu..Yang mana korang berkenan,tinggalkan ulasan korang di bahagian komen di bawah yer.
.
Wsalam.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here