MAKANAN

Food Review:Santai NR Cafe

Jul 6, 2013
Food Review:Santai NR cafe

Morning!Its time to update!haa..malam semalam FA ada post kat fanpage kan pasal satu tempat makan yang best untuk dinner di area Tok Jembal,Kuala Terengganu.So,sekarang FA akan buat review tentang tempat tu.
Sebenarnya FA pergi tempat ni on the spot.Pergi pun atas suggestion kawan yang bersungguh-sungguh yakinkan FA bahawasanya tempat ni best.So,apa lagi,FA pun drift kereta laju-laju untuk sampai.hehe..
Orait,Jom tengok!
Santai di NR cafe merupakan sebuah restoran yang terletak di Lot 34354,Tok Jembal Kuala Terengganu, Terengganu Malaysia.Restoran ini mempunyai cawangan yang satu lagi bertempat di Pengkalan maras.Ala,tak jauh pun dari yang Tok Jembal ni.Restoran ini juga menghidangkan pelbagai jenis menu bermula dari thai Food,western food dan snack yang enak-enak.

Jom tengok apa yang FA order malam tuh. *harap terliur*
Banana Split!My Favourite!
banana split,strawberry blend pior! cocnut shake,air nyior! memang sedap giler!but honestly,strawberry blended dia paling sedap!
FA order Nasi Goreng Kampung.sedap nye mak aih!
Ni yang adik FA order.Nasi goreng Ayam 🙂
haaaa.yang ditunggu-tunggu.Inilah Nasi Goreng NR.nak taw apa yang special tentang nasi ni,Korang kena pergi try dulu.haha
ni ruangan untuk mereka yang nak makan sambil duduk bersila. 🙂
ni pemandangan dalam kedai dia..sowi gelap.kamera kita flash rosak la -,-”
ni dekat pintu masuk!

okai!dah habis.cuma apa yang FA boleh simpulkan kat sini,kalau korang pergi,memang tak akan menyesal,malah nak datang lagi ada la.Servis dia okai,cepat!Makanan dia sedap+berbaloi+murah! 
okai
Wsalam.
*maaf.kualiti gambar kurang memuaskan ^^

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply cik amal Jul 6, 2013 at 7:24 AM

    banana split tu sedap!
    amal follow sini

  • Reply ejulz Jul 7, 2013 at 3:44 AM

    banana split xleh tahan tgk.. hehe

  • Reply nabila biela Jul 7, 2013 at 8:59 AM

    sedapppnye

  • Reply naima di sini Jul 8, 2013 at 10:02 AM

    wow.. macam best je ni..bila nak banja?

  • Leave a Reply