SEMBANG SANTAI

Event:IFTHAR BERSAMA PARA BLOGGER

Jul 10, 2013
Lima cara pilih sahabat

update time!malam ni FA nak war-warkan pada semua blogger yang stay area KL,Shah Alam dan kawasan yang sewaktu dengannya,korang dengan segala hormatnya dijemput ke majlis IFTHAR BERSAMA PARA BLOGGER.Jadi,silalah korbankan masa anda demi merapatkan jurang yang luas antara kita bersama.hehehe.
Yerla,bukan senang nak kumpul sama-sama kan?Jadi,ayuhlah sama-sama kita rapatkan silaturrahim sesama blogger.Nanti bolehlah kita bertukar-tukar idea,exchange blogger card,kenal antara satu sama lain.Tambahan pulak,selama ni berkenalan dalam dunia maya je kan.jadi,apa salahnya sekarang kita jumpa dalam dunia realiti pulak.hehehe..Orait,details untuk majlis tersebut seperti berikut:
Place: Restoran Tupai Tupai, Shah Alam
Date:14/7/2013
Charge: RM39 per person
Menu: Buffet
Anjuran:Blogger Aina Roseberry
Bagi korang yang nak join,boleh add/follow FA kat FB,then nanti FA akan invite korang dekat event Fb yer. ^_^.Atau nak buat confirmation cepat,boleh terus PM dekat Blogger Aina Roseberry taw.Mention nama FA(mention full name yer) taw.Nanti tak de la pening si Aina tu nanti :)
p/s:Ada blogger yang nak gerak dari Cheras tak?inform FA taw :)
Wsalam.

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply Mieza Suhaini Jul 10, 2013 at 4:57 PM

    wahh, best nye. nak join. tp ada kat segamat. ;( sedih.

  • Reply Diyana Hani Jul 10, 2013 at 5:00 PM

    ALA..bestnya..nak join jgk..tapi dah balik pahang..herm…

  • Reply NURSHAKIRA ABDUL HALIM Jul 11, 2013 at 1:56 AM

    saya blogger baru juga menapak, nak join. saya dari klang :)

  • Reply Sheila Salim Jul 11, 2013 at 2:55 AM

    Assalamualaikum. best best. kalau ada rezeki kita berjumpa insyallah :)

  • Reply Cik Siti Hajar Jul 11, 2013 at 4:31 AM

    wah… bestnya… tapi malu.. hahahahaha

  • Reply Nur Azwa Edora Jul 11, 2013 at 6:07 AM

    kat JB takde ke ?

  • Reply Mizz Aiza Jul 12, 2013 at 5:02 AM

    salam kenal.. singgah&follow di sini.. :)

  • Reply Filzah Azzahra Jul 12, 2013 at 6:32 AM

    selamat beriftar.. Kita org johor..

    datang jengok sponser “Giveaway Ramadhan by JiwaRosak

  • Reply ekin schmidt Jul 12, 2013 at 7:53 PM

    alaaahai,
    esok ada hal plak.
    dekat je tuh .
    erm…belum rezeki jmpa para blogger :)

    folow sni nk join GA jiwa rosak :)

  • Reply โœฟAINAA ROSEBERRYโœฟ Jul 13, 2013 at 3:34 AM

    Hehhee terima kasih tolong promote kan… InsyaAllah, berjumpa kita pada esok hari.. =)

  • Leave a Reply