Home SEMBANG SANTAI Event:IFTHAR BERSAMA PARA BLOGGER

Event:IFTHAR BERSAMA PARA BLOGGER

9
10
SHARE

update time!malam ni FA nak war-warkan pada semua blogger yang stay area KL,Shah Alam dan kawasan yang sewaktu dengannya,korang dengan segala hormatnya dijemput ke majlis IFTHAR BERSAMA PARA BLOGGER.Jadi,silalah korbankan masa anda demi merapatkan jurang yang luas antara kita bersama.hehehe.
Yerla,bukan senang nak kumpul sama-sama kan?Jadi,ayuhlah sama-sama kita rapatkan silaturrahim sesama blogger.Nanti bolehlah kita bertukar-tukar idea,exchange blogger card,kenal antara satu sama lain.Tambahan pulak,selama ni berkenalan dalam dunia maya je kan.jadi,apa salahnya sekarang kita jumpa dalam dunia realiti pulak.hehehe..Orait,details untuk majlis tersebut seperti berikut:
Place: Restoran Tupai Tupai, Shah Alam
Date:14/7/2013
Charge: RM39 per person
Menu: Buffet
Anjuran:Blogger Aina Roseberry
Bagi korang yang nak join,boleh add/follow FA kat FB,then nanti FA akan invite korang dekat event Fb yer. ^_^.Atau nak buat confirmation cepat,boleh terus PM dekat Blogger Aina Roseberry taw.Mention nama FA(mention full name yer) taw.Nanti tak de la pening si Aina tu nanti :)
p/s:Ada blogger yang nak gerak dari Cheras tak?inform FA taw :)
Wsalam.

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here