KESIHATAN

Cantik vs Sakit

Jul 25, 2013

Assalamualaikum.

Entri kali ini adalah sekadar perkongsian dari FA mengenai dunia Hawa.Bagi kaum Hawa yang mementingkan penampilan diri,kasut Wedges atau yang bertumit tinggi tidak asing bagi mereka.Malah mereka mungkin menjadi peminat tegar bagi koleksi sebegini bukan?Tetapi ada satu info yang mana mungkin kaum Hawa terlepas pandang iaitu akibat daripada memakai kasut bertumit tinggi ini.

Cuba lihat gambar dibawah ini.

Cantik Vs Sakit

 

Anda faham apa yang ingin disampaikan dari gambar diatas?Nak bergaya biar kena pada tempat.Jangan seksa kaki kita.Anggota badan kita ni semua pinjaman dariNya.Jadi hargailah sebaik yang mungkin.Jangan sampai cantik memakan diri.FA akui FA pada mulanya obses jugak dengan kasut tumit tinggi ni.Tapi disebabkan FA dah tahu kesan daripada pemakaian kasut tumit tinggi ni,jadi kini FA beralih ke flat shoe.Lebih selamat dan selesa.

Wsalam.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply cleffairy Jul 25, 2013 at 9:05 PM

    Oh, tidak… saya tak pakai high heels. Semua kasut saya flat flat aje. Cantik ke, tak cantik…saya tak berani pakai. Tak pandai balance…nanti tak pasal pasal jatuh je. πŸ™

    ps: Thank you sebab sudi singgah blog I.

  • Leave a Reply