SEMBANG SANTAI

Blogger Yang Havoc!

Jul 23, 2013
Lima cara pilih sahabat

Assalamualaikum.

Masihkah korang ingat dengan entri Event:Ifthar Bersama Blogger ?Jika korang pembaca entri tersebut,mesti korang teringat dengan ayat terakhir entri tersebut yang menyatakan bahawa FA akan cerita dengan ringkas  tentang biodata para Blogger dan Team Iluvtour.com yang telah memeriahkan event tersebut.Jadi tanpa membuang masa,jom kita terjah mereka yang hot ini.

Team IluvTour.com

Mohd Rasul Abu Hanipah @ Achul

FACEBOOK 

BLOG

Anwar Abdullah@Kaio

FACEBOOK

BLOG

Sharifah Aishah

FACEBOOK

Aim Dot Dot

FACEBOOK

Blogger Hebat

Abang Ensem

FACEBOOK

BLOG

Bro Framestone

FACEBOOK

BLOG

Yuyu Zulaikha

FACEBOOK

BLOG

Syukri Tahir

FACEBOOK

BLOG

Ainaa Roseberry

FACEBOOK

BLOG

Bro Fami

FACEBOOK

BLOG

Farid Laham

FACEBOOK

BLOG

Irwan Alessa

FACEBOOK

BLOG

Ayue Jer Rejaludin

FACEBOOK

BLOG

Shakira

FACEBOOK

BLOG

Tya Saleh

FACEBOOK

BLOG

Nadia Johari

FACEBOOK

BLOG

Sheila Salim

FACEBOOK

BLOG

Eila Azzahra

FACEBOOK

BLOG

Yana Rosle

FACEBOOK

BLOG

Habis sudah.Rasanya tak de dah yang tertinggal.Kalau ada tolong inform yer.Jadi buat para pembaca sekalian,korang bolehlah terjah blog Blogger-Blogger yang awesome ni sekarang.Mungkin ada sesuatu yang menarik boleh anda dapatkan dari blog Blogger-Blogger hebat ni.Selamat Menerjah!

Wsalam.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Ainaa Roseberry Jul 23, 2013 at 11:54 PM

    Perghhhh dah tukar wordpress ke insyirah?? cayoklah! hehehehehe

    • Reply Farisya Anastasyia Jul 24, 2013 at 12:49 AM

      hee..thank you yayang!kita tak launch lagi sebenarnya ni.hehehe..tp tetap kn update takot rank alexa turun 🙂

  • Reply terbaek network Jul 24, 2013 at 1:07 AM

    yeah blog kita ada sekali hehe

  • Reply Sheila Salim Jul 24, 2013 at 1:58 PM

    assalamualaikum… wahhh dah tukar? cayalahhh.

  • Reply Shakira Sep 11, 2013 at 10:45 AM

    WEEEE baru perasan entry ni.. huhu thanks adikku syg 🙂

  • Leave a Reply