SEMBANG SANTAI

Pertolongan anda diperlukan!

Jun 25, 2013


tetibe pagi ni rajin pulak nak mengomen blog-blog yang di blogwalking oleh FA.hehe..tapi dalam semua blog yang FA blogwalking tadi,semuanya terer dan expert mengenai Nuffnang.Tetapi FA still blurr la macam mana nak guna Nuffnang ni..So kat sini FA nak tanya dan perlukan pertolongan siapa-siapa yang baik hati nak tolong ajarkan FA tentang Nuffnang ni taw.

Sebab tengok diorang macam best je maen Nuffnang,So,FA nak tahu jugak kenapa la ramai yang obses dengan Mr Nuffnang ni.hehe..Jadi siapa-siapa yang volunteer nak tolong FA,please drop ur comment below or do contact me HERE.

Thanks once again!
Wsalam.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nik Ainaa Jun 25, 2013 at 12:39 AM

    FA pm saya kt fanpage ya. sy xleh nk pm FA πŸ™‚

    https://www.facebook.com/NikAinaa.Blogspot

  • Leave a Reply