SEMBANG SANTAI

Info:Senarai produk kosmetik yang merbahaya!

Jun 20, 2013


Attention please for all girls!okai,ni berita yang korang perlu ambil tahu okai!
Baru je tadi FA tengok kenyataan mengenai senarai produk yang tak boleh digunakan memandangkan produk-produk tersebut mengandungi bahan-bahan kimia yang merbahaya.

Jadi dalam keasyikan kita mengejar kecantikan,jangan abaikan kesihatan muka kita pada masa akan datang.Masa ni memang la kita lihat semua elok,cuba fikirkan effect akan datang.Tak mau la merana cek oi!

Jadi,jom lihat senarai produk yang di BLACKLIST oleh National Pharmaceutical Control Bureau,MOHM.

dah tengok?ada tak produk yang korang tengah gunakan??kalau ada,cepat-cepat la berhenti,sayangi muka korang demi masa hadapan.Jangan terlalu taksub untuk cantik sampai memakan diri sendiri.
Wsalam.


You Might Also Like

3 Comments

  • Reply HeNRieTTa JoSe Jun 20, 2013 at 6:59 AM

    thanks for the share…naseb baek xde yang rietta gunakan….

  • Reply Si Matatajam Jun 20, 2013 at 7:34 AM

    Nasib baik xdak produk yg akak guna…lega rasanya..

  • Reply Adi Zhaf Jun 20, 2013 at 9:52 AM

    errrrr…bahaye neh..thanks info =)

  • Leave a Reply