SEMBANG SANTAI

Thanks Blogger Dayang Deno!

May 7, 2013


morning sayang-sayang sekalian!
Alhamdulillah.hari ni demam da beransur pulih.. πŸ™‚ syukur sangat!
Β okai!back to the topic!

korang kenal x Blogger Dayang Deno??ala,akak comel yang pakai spek mata tuh..hehehe..dia asal terengganu!sama la dengan aku!we’r Terengganunians! hahaha *erk,betol ke pronounciation tuh? -.-‘

okai sebenarnya aku nak say thank you kat sis Deno ni sebab dia da buatkan header,watermark,and banner untuk blog aku yang humble nih..huhu..But for sure,memang aku suka giler artwork dia.halus,mulus! *hiperbola tak bertempat!

nak tengok hasil kerja dia untuk blog aku?nah tengok! πŸ™‚

headerΒ 
banner and watermark!Β 
cantek kan?
hee..serious jatuh hati dengan design Sis Deno nih! πŸ™‚
korang kalau nak tempah,bolehlah pm Sis Deno di SINI
artwork dia semua cantek..huhu…memang berbakat la Sis Deno ni.And the most important about her that i admire sangat,she’s really a strong person.Eventhough dia adalah penghidap Systemic Lupus Erythematosis(SLE) *google kalau tak tahu* ,dia boleh teruskan hidup dia macam insan lain kerana semangat dan ketabahan dia yang kuat!susah sebenarnya nak kumpulkan kekuatan untuk kita terus berdiri atas kaki sendiri kalau kita di tempat dia.cuba korang imagine kalau korang di tempat dia. ;(
But,she’s not.Positive thinking make her life meanigfull.She’s really a strong girl..i admire u Sis Deno ;’)
*sori,ter’emo’ pulak*
okai,last but not least,korang wajib singgah blog sis Deno taw sebab korang dah baca entry nih.hehehe..ala,blogwalking la sayang..
okbai!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Lady May 7, 2013 at 5:04 AM

    wah cantik. memang cantik. kita pun dr terengganu. hehehe

  • Reply ^^eKaTiKaH^^ May 7, 2013 at 7:26 AM

    wah, a’ah la. cantik dan sangat kreatif. tadi ada singgah blog dye πŸ™‚

  • Reply deno May 7, 2013 at 7:30 AM

    sama2 syirah.. btw, thanks for this entry … thanks juga sbb percaya sis untuk buat apa yang syirah nak πŸ™‚

  • Leave a Reply