SEMBANG SANTAI

SEGMEN:CONTEST SHARE AND WIN!

May 7, 2013


palpitation *_* =berdebar-debar

why?because today i have launched my First segmen!OMG!Β @_@ segmen ape?

CONTEST ‘SHARE&WIN’



huhu..mintak-mintak ramai yang join..harap sangat2..huhuhu..korang da join belum?

untuk pengetahuan semua,segmen tuh aku buat di page blog aku.so,korang boleh ke page blog aku taw.segmen aku ni jugak disponsor oleh 4 orang blogger awesome yang baik hati.iaitu blogger Izzat Syahir,Afiqah,Nur Mahirah dan Impreza Awie. *ada jugak yang baik hati nak sponsor*thank you sangat3.

KLIK SINI UNTUK JOIN

hadiah-hadiah segmen ni semua syok bagi aku .huhu..bagi korang aku harap macam tuh jugak..huhu..
tapi siyesly aku nervous nak tengok feedback daripada semua.mintak-mintak ramai yang support segmen aku ni..harap sangat..

pada korang yang belum join,aku harap korang support la segmen aku ni yer *0.0*

#yang mengharap#
okbai!


You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Izzati Shaidi May 7, 2013 at 10:48 AM

    saya dah join πŸ™‚

  • Reply tenku butang May 9, 2013 at 5:24 AM

    insyaAllah nanti nk join.. hee..

  • Reply fyna May 14, 2013 at 3:38 AM

    good luck ^_^

  • Leave a Reply