SEMBANG SANTAI

Review Blog Pemenang Segmen Aien Hermione

May 2, 2013


Alhamdulillah..syukur sebab hari ini still boleh bernafas dan Allah still bagi peluang kat aku untuk menaip entry dalam blog hari ini..Seperti yang dijanjikan,aku akan tunaikan janji aku untuk review blog pemenang segmen Aien Hermione.Disebabkan kesibukan yang melanda diri baru-baru ini,sekarang baru betul-betul free..sori ye kawan sekalian..huhuhu

Okai.Back to the topic!
1st blog yang akan aku review adalah blog Mimbar Kata

kalau dilihat pada headernya.mesti blogger ni seorang yang berjiwa puitis,seni.hehehe..caption dekat header dia pun dah puitis.korang kena terjah bloh beliau.blog beliau juga ringan,simple mimple lagi!
cantek kan header dia?heee..suka tengok header dia..blog beliau menyajikan pelbagai entry dan tips dalam menjalani hidup sebagai musim dan muslimah sejati.Sangat bermanfaat dan penuh dengan intipatinya.Blog beliau juga ringan dan simple but awesome!
3rd Blog:Hakim Blog
Blog ini dimiliki oleh seorang jejaka.Blog beliau berat pada mulanya then ringan.hahhaa..simple but nice!
okai!done mengreview kesemua pemenang segmen tersebut!Dan attention please!Korang semua kena singgah taw blog mereka semua nih..hehehe..wajib!
okbai!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Farah Waheda Wahid May 2, 2013 at 3:09 AM

    huwaaa… masih belum sempat lagi nak buat… hopefully by this week sempatlah…

  • Leave a Reply