SEMBANG SANTAI

OMG!Aku direview?!!

Apr 16, 2013

entry di petang hari setelah seharian aku fikir nak tulis apa dalam blog hari nih..huahuahua…
sebenarnya hari nih nak gtaw kat owang kampung semua!blog aku kena review !hahaha *bajet famous sat*
haaa..nak taw sapa yang review blog aku??meh terjah sini—>>SINI
Hee..actually nak ucap ribu-riban terima kasih kat Blogger Si manis nih..hehehe..iaitu:

Cik Lyeen CupCakes..


hala..blog aku ni dah la follower ciput je..huhu..tapi ada jugak yang sudi mengreview…toce3 sekali lagi..huahuahua…
rajin bebenor dia mengreview blog orang..heee..korang jugak patut terjah blog CIk Lyeen taw!wajib!!xde makruh,sunat dah..hahhaa*ayat jahat*
lastly,thanks once again ye cik Lyeen manis..hehehe *ayat bodek*
 okbai!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Nour Adieb Apr 16, 2013 at 9:15 AM

    wahhh, bestnya. tahniah 🙂

  • Reply Lyeen De Syifa Apr 16, 2013 at 9:37 AM

    eh..sama2 awk yg juga manis..:) terima kasih juga…

    ni nk hantar cupcakes la ni byk2..:D

  • Reply HeNRieTTa JoSe Apr 16, 2013 at 12:12 PM

    Tahniah….moga makin bertambah followernye….

  • Reply Condoriano Apr 16, 2013 at 1:07 PM

    Famous la kena review 🙂
    Came from Lyeen Cupcake’s blogs.

  • Reply tenku butang Apr 16, 2013 at 3:33 PM

    he3.. tahniah ada org review blog awk.. heee.. =)

  • Leave a Reply