SEMBANG SANTAI

Alhamdulillah.Akhirnya ^.^

Apr 4, 2013


alhamdulillah..akhirnya impianku untuk pasang domain blog sendiri tertunai…sebelum ni nak pasang dah,tapi tengah rushing dengan banyak menda…so ni baru ade peluang nak pasang … Alhamdulillah..

ni semua dengan pertolongan Bro Framestone …hehehe..

banyak kelebihan domain sendiri nih..siyesly..setelah banyak survei yang aku buat,akhirnya aku beranikan diri pasang domain ni…bila nak pakai domain ni,better pakai short url je…so thats why aku cepat2 booking www.duniafarisya.com..
naseb baik xde lagi orang yang pakai nama tuh..heww..hehehe..

insyaAllah,lepas habis finl exam dan aku pun dah bersedia nak masuk alam pekerjaan,maybe aku akan leih serius dalam dunia blogging..insyaAllah.. 🙂

#nak pasang domain jugal?contact SINI ^.^ #


You Might Also Like

10 Comments

  • Reply iu-hazirah Apr 4, 2013 at 7:17 AM

    domain ni untuk apa?

  • Reply Ayu Aziz Apr 4, 2013 at 7:18 AM

    Nak jugakk.. heheh.. free ke?

  • Reply Irwan Alessa Apr 4, 2013 at 7:20 AM

    Tahniah ye.. Selamat datang ke domain dot com ni.. Best.. Saya ambil domain dari NetKL.. Bulan November 2013 baru genap setahun dan kene renew domain..

    http://www.irwanalessatyme.com

  • Reply NUR HAFIZAH Apr 4, 2013 at 7:23 AM

    wahh untungnyaa . berapa setahun ?

  • Reply HeNRieTTa JoSe Apr 4, 2013 at 7:37 AM

    Tahniah…moga terus sukses yea…

  • Reply MarnieyZ Apr 4, 2013 at 12:53 PM

    apa kebaikan domain ni? tak tahu lah? btw, congrats. 😀

  • Reply nabila biela Apr 5, 2013 at 3:09 AM

    yeahh22..thniah..hehe

  • Reply Shakirah Rosli Apr 6, 2013 at 7:25 AM

    bestnya dh pasang domain. nk gak nanti 😀

    jom join! 2hari je ni >
    http://awesomesr.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

  • Leave a Reply