SEMBANG SANTAI

Segmen:Segmen Sabtu by Emas Putih!

Mar 16, 2013

waaa….!penatnya..bawu sampai umah….da siap mandi2,landing bukak laptop..tengok newsfeed fb ade blogger post segmen beliau…tengok macam best je..apa lagi..join jer ler..hehehe..menang atau x,belakang kira,,,yang penting participate je dulu 😀 kan?
kalau korang nak taw,segmen ni adalah anjuran blogger Emas Putih nih haa..hehehe…blogger yang tak asing lagi dalam dunia blogger nih…semua newbie kenal dia…(saja membodek kak uzu..hehehe)
xnak sembang panjang,korang wajib terjah segmen ni di blog beliau okeh!

Segmen Sabtu by Emas Putih
tekan banner kat atas taw untuk join!!
korang yang nak join tekan banner atas nih..sebelum tuh mintak jasa korang tekan LIKE di post INI
okbai!

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply Farah Waheda Wahid Mar 16, 2013 at 2:58 PM

    selamat bersegmen… kalau sudi dan ada masa lapang…dijemput untuk join…

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

  • Reply Hasri Anis Mar 17, 2013 at 10:00 AM

    SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^__^

  • Reply Iema Gurlz Mar 17, 2013 at 10:11 AM

    hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    done follow
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

  • Reply Khalid Kyle Mar 17, 2013 at 10:47 AM

    Salam, saya dtg dari segmen yg sama 🙂

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

  • Reply Zamani Abe Mar 17, 2013 at 2:04 PM

    Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog 🙂 Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

  • Reply wana wazm Mar 18, 2013 at 12:30 AM

    dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

  • Reply Cik Fie Mar 19, 2013 at 5:47 AM

    dari segmen yang sama . 🙂

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

  • Reply fatin amalina husna Mar 23, 2013 at 9:09 AM

    salam kenal..^^V
    husna dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    maaf ye pemenang dah di umum tp husna baru sempat terjah..=)

  • Reply Mia Liana Mar 30, 2013 at 8:13 AM

    salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

  • Leave a Reply